keskiviikko 11. tammikuuta 2017

Kauluri kaulaan ja huivi hartioille

Tämän kaulurin neuloin 2½:n puikoilla ja vähän alle 50g meni lankaa. Tuota ulkoreunaa en vieläkään tehnyt ohjeen mukaan. Lisäsin siihen kerroksia kun tuntuu aina että tulee aika pieni tuo pitsiosuus. Samasta langasta neuloin samanlaisen kaulurin syksyllä. Tuntuu siltä että tuo valkea on niin äitien kuin tyttärienkin mieleen.
Huivintekele valmistuu hitaasti kun välillä täytyy tuumia että miten joku kohta menikään. Sen alaosan poikittain neulotun osion sain valmiiksi ja pituutta tuli 2m. Nyt tämä yläosa täytyy sitten vaan neuloa senkokoiseksi että mallaavat yhteen.
Piti sitten tilata ohje kuitenkin tuolta Ravelrystä kun en luottanut omiin taitoihini. Vaikka ei siitä ohjeesta hirveästi ole hyötyä kun se on englanniksi. Tiedän kyllä että on hyviä suomennosohjeita mutta menisi niin kauan siinä hommassa että neulon mieluummin oman pään mukaan jos on hiukkaakaan kuvaa nähtävissä.

8 kommenttia:

 1. Samaa mieltä, en minäkään viitsi yrittää sanakirjojen kanssa suomentamista, kun siinä ajassa neuloo jo pitkästi oman pään mukaan =) Kaunis tuo kauluri, olikohan siihen suomenkielistä ohjetta ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Löysinkin jo samantapaisen Dropsin sivuilta http://www.garnstudio.com/pattern.php?id=7682&cid=11 =)

   Poista
 2. Aivan upea kauluri ja huivistakin on tulossa kaunis:)

  VastaaPoista