keskiviikko 7. syyskuuta 2016

Pistaasit pitsisukat

Nämä Novitan pitsukan mallikuviolla neulotut sukat vaan viehättävät parista toiseen. Lanka taas tuota ihanaa Dropsin Alpakkaa. Sukat menivät jo lämmittämään erään tuttuni kylmiä jalkoja. Eihän ne tavallista päiväkäyttöä kestä kävelyineen mutta jos yösukkina kestäisivät.
Kun ei ollut niitä pieniä mallijalkoja kotosalla saatavilla niin laitoin toiseen sukkaan pari lankavyyhtiä sisälle. Tuo kuvio kun vetää sukkaa kasaan leveyssuunnassa niin ei auta vaikka kastelisi sukat ja laittaisi pyyheliinojen väliin joten jätin sen homman tekemättä. Sanoin vain saajalle että kyllä ne jalassa muotoutuu parhaiten.
Tässä mittaan omaan jalkaani vielä ennen kärjen kavennusta. Saajan jalka 37 ja mun 40. Molemmilla luisevat jalat, ei turvotuksia. Lankaa meni sukkapariin piirun vaille 100g ja neuloin 2½:n puikoilla.
Näissä kahdessa alimmassa kuvassa on viimesunnuntaista puintikuvaa eli kuivumassa olleiden rakuunan ja nokkosen loppukäsittelyä. En tiedä oliko syy pölyämisessa vai missä mutta rakuunan käsittelyssä alkoi aivastuttaa ja nenä vuotamaan ihan hirveästi. Molemmilla, ukolla mulla. On nyt mikrotuelle lämpimien leipien päälle roskia ja muille nokkosta.

8 kommenttia:

  1. Kyllä on kauniit sukat ja pirteä väri, tykkään =))

    VastaaPoista
  2. On kyllä todella kauniit sukat. Olisiko tuo kasvi jollekin yleisesti allergiaa aiheuttavalle sukua?

    VastaaPoista
  3. Ihanan väriset sukat :) Blogissani on jotain sinulle.

    VastaaPoista