sunnuntai 20. maaliskuuta 2016

Perhossukat kevätvärein

Sain taas yhden Haruni-huivin valmiiksi ja tuolla se makoilee pyyheliinojen välissä rentoutumassa. Ei vielä päässyt julkaisuun.

Hetken aikaa oli vähän kumma tunne kun ei ollut mitään näkyvissä olevaa neulomista kesken. Eilen selasin tuota ohjenivaskaa että otanko huivin vai jotain muuta. Hain lankavarastostani vihreän Fabelin ja aloitin sukanvarren resoria. Ajatuksena neuloa Niina Laitisen Soulmates-sukat, kun ne on jotenkin niin kauniit. Siinä mallissa on Nalle-langalle sovitetut silmukat ja tämä Fabel-lanka on ohuempaa. En jaksanut resorin ohjettakaan lukea joten tein vaan 1o, 1n ja eihän se niin mennyt. Mallissa resorikin on epätasainen joten ei tullut Soulmates-sukkia vielä tästä Fabelista.
Seuraavaksi sattui käteen perhoslapasen mallikuvio Eeva Haaviston sata kansanomaista kuviokudinmallia-kirjasta, nro 98. Sitten vain seuraavaksi hakemaan perhosiin sopivaa lankaa. Käänsin kuvion ylösalaisin että perhoset lentelevät ylöspäin. Siitä se lähti kevätsukkien neulominen alkuun. Tulevat taas pientä kokoa kun neulon 2½:n puikoilla ja kirjoneulehan tulee aika tiukkaa noin ohkaisilla langoilla.

5 kommenttia: