keskiviikko 11. maaliskuuta 2015

Mysteerisukkaa ja huivilankaa

Taas on viikko haahuiltu sinne tänne. Yritetty neuloa sitä ja tätä eikä mitään valmista. Miten ne viikot meneekin niin nopeaan. Nyt alkaa ilmat olemaan jopa kehuttavia kun aurinko on paistellut jo useampana päivänä.
Puikkomaisteri laittoi viikonloppuna tällaisen sukan mysteerineulonnan kehiin. Ohuista langoista eli 2½:n puikoilla neulottavista on just sopivaa mulle. Minäkin sain jopa puoli sukkaa aikaiseksi. Kai ne loput 1½ tässä valmistuu kun välillä neuloo jotain muuta. Ohjetta löytyy hänen blogistaan ja minulla olikin vähän tarkoituksena että nopeammat saavat aiemmin valmiiksi ja reklamoivat jos on virheitä. Eikä mua haittaa vaikka valmiin sukan näänkin ennenkuin itsellä on valmista.

Huivia taas aloittelin tuosta Haapsalusta tuodusta langasta. Oli niin iso vyyhti että piti keriä kahdelle kerälle enkä laittanut välistä poikki. Johan se vyyhti ehti marinoitua 1,5 vuotta ja nyt pääsi puikoille. Muuten menee mukavasti neulominen kun vaan katselen mallikuviota mutta jokunen kinkkinen paikkakin välillä tulee. Eikä meinaa selvitä kun taas tarvittaisiin sitä lontoonkielen taitoa. Tiedänhän minä nuo monet neulesanastot mutta ei aina löydy niistäkään apua. Sitten täytyy vaan pähkäillä ja neuloa ja purkaa.

9 kommenttia:

 1. Kaunis sukan alku. Taitaa olla minunkin yleisin puikkokokoni 2½.

  VastaaPoista
 2. Kiva sukkamalli. en ole vielä ehtinyt omassa sukassani alkua pitemmälle ;D

  VastaaPoista
 3. Hienot sukat, mutta nuo kerät vieläkin hienommat. Tykkään väreistä. Kiva nähdä, mitä sieltä tulee.

  VastaaPoista
 4. Oih mikä taidonnäyte tuo sukka! Ja mielenkiinnolla odotan mitä noista kauniista keristä muodostuu :)

  VastaaPoista
 5. Minkä mallin aijot tehdä tuosta Haapsalusta ostetusta langasta? Oletko lähdössä tänä vuonna? Tuo sukka näyttää todella hienolta! Minäkin pidän ohuista langoista. Väritkin sopivat hyvin makuuni.

  VastaaPoista