torstai 27. joulukuuta 2012

Vielä vähän joulua

Kisut oli niin innoissaan koko aatonaattopäivän. Ihan kuin olisivat molemmat tienneet että jotain on odotettavissa. Tässä kuvassa molemmat ovat olohuoneen lattialla, matto puuttuu eikä kuusta ole vielä tuotu sisälle. Meillä eivät kissat ole koskaan, ei edes pentuina kiivenneet kuuseen. Alimmaisia koristepalloja on pitänyt vähän käpytellä ja joitain koristeita ovat tiputelleet mutta ei enempää vahinkoa ole tapahtunut.
Heti kun kuusi tuotiin sisälle, molemmat vuorotellen kävivät sen alla makoilemassa. Eivät sovi samaan aikaan olemaan. Tuo harmaa, joka on vanhempi, ei siedä ketään vierelleen. Pienempi kissa välillä yrittää mennä liian lähelle, niin vanha on heti suhisemassa.
Tämä kuva on otettu Tapaninpäivänä. Meidän Inka-kisu penkillä ja naapurin kollipoika Tirsu alamaisena siellä pöydän alla. Inka on paljon pienempi kuin Tirsu, mutta melkein vuoden vanhempi, joten kyllä kollipoika aisoissa pysyy.
Kun ei ole enää pieniä lapsia, ei tarvinnut pakettejakaan paketoida. Minä ostin itselleni tämän lehden joululahjaksi. Selasin lauantaina kauppareissulla ja hyväksi havaitsin. Siis monta semmoista ohjetta että melkein täytyy toteuttaa. Pitsineuleita, pieniä ja suuria sukkia, virkkausta ym. Lehdessä sivuja 48 ja tämä hyvä neulojan niskajumppaohje jota en ole nähnyt missään muualla. Hinta oli tuo 4,50€ ja koko rahalle sain vastinetta.
Sain jo joulukuun puolessavälissä tämän plakaatin Ryytimaan Minnalta. Nyt vaan vielä kiittelen mutta ei ole aikaa etsiä noita blogeja joille myöntäisin. Tokihan niitä löytyy mutta etsiminen vie liikaa neulomisajasta.
Ihan kiva huomata että lukijoita sentään käy minullakin täällä uudella puolella. Käyn välillä kurkkimassa vuodatuksen puolella vanhan blogini selailijamäärää, joka on kyllä huomattavasti suurempi kuin tämän nykyisen blogini.

7 kommenttia:

 1. Suloisia kisuja!

  Minä kanssa tänään pohdiskelin tätä Vuodatuksesta Bloggerin puolelle vaihtoa ja sitä myös, että "vanhat blogilukijat/kaverit" eivät ole kovin innokkaasti seuranneet mukana. Varmaankin niin moni vaihtoi pienen ajan sisällä bloginsa paikkaa ja nimeäkin, joten ollaan hukassa vähän kaikki. Mutta kyllä se minuakin mietityttää ja ikävä on vanhaa blogia ja tunnelmaa siellä...

  VastaaPoista
 2. Eläinten maailma on niin läsnä ajassa ja siksi niitä on kiva seurailla.
  Edellä oleva kirjoitus osuu naulan kantaan, vuodatuksen aikaiset lukijat ja kommentoijat katosivat osittain ja kukin on joutunut tavallaan rakentamaan verkostoaan uudelleen. Vuosien työ meni monilta totaalisesti hukkaan.
  Mutta käsityöihmiset ovat sinnikkäitä ja löytävät uudet väylät. Itse siirryin myös maksullisten sivujen rakentajaksi eli ostin kotisivukone.fi - palvelusta oman tunnarin.

  VastaaPoista
 3. Suloisia kissoja <3 Meilläkään vanhempi kissa ei hyväksy toista kissaa lähelleen; sen sijaan koiran kanssa nukutaan vierekkäin.

  Minun lukijoistani aika moni löysi uuden blogini ja olen saanut uusiakin seuraajia. Vanhaa blogiani en viitsi enää edes katsoa, harmittaa niin paljon kuvien katoaminen!

  VastaaPoista
 4. Mie vielä joskus haikailen Vuodatukseen, mutta kun olen kuullut, että vaikeudet sen kun jatkuvat, en ole katunut muuttoani. Luulen kyllä, että osa lukijoista katosi muuton myötä. Tiedän myöskin, että kun Vuodatus kaatui kesällä, osa lopetti blokkauksen siihen.

  VastaaPoista
 5. Monessa blogissa on tällaisia kivoja juttuja kissojen joulunvietosta. On se varmaan mun kissa haettava.
  Jep, moni lukija jäi Vuodatuksen myötä, mutta ehkä joku löytää uuteenkiin paikkaan ja ehkä uusia lukijoita tulee. Mutta en haikaile menneeseen enkä päivittäiseen mielipahaan kun blogi ei toiminut. Näin on hyvä tänään, huomisesta ei tiedä.

  VastaaPoista
 6. Ihanat kissakuvat. Mukavaa loppuvuotta Teille kaikille

  VastaaPoista
 7. Söpöt on kissat täälläkin. Mulla ei ole Tassun aikana ollut kuusta mut vanhempien mökillä oli ja etukäteen pelkäsin et kuinkas sen kanssa käy. Ei käyny mitenkään - Tassu kyllä repi uusia jälkiä lasikuitutapetteihin...
  Minäkin olen tuota lukijakatoa (ja blogikatoa) ihmetelly ja luulen et nykyään kaikki seuraa vaan bloggerin kautta eikä esim niinku minä Blogilistalta. Blogilistalle on sit uudet jääny ilmoittamatta.

  VastaaPoista