keskiviikko 27. huhtikuuta 2016

Vaaleanpunaiset pienet junasukat

Nyt alkuviikosta oli hirvee "ropleema" kun hetkeen ei ollut puikoilla mitään, (jos ei lasketa noita purkuunmeneviä, joista puikot on nypätty pois). Nyt on taas kolmet puikot varattuina. Kaksissa sukat ja yhdet puikot sytomyssyn teelmässä.
Mulla on tuossa kolme kankaista käsityöpussia joissa pidän keskeneräisiä sukkien-myssyn-kintaiden-neulomuksia. Välillä täytyy penkoa niitäkin että jos löytyy keskeneräisiä. Yleensä sieltä löytyy jotain hyvin yksinkertaista, sellaista jota pystyy neulomaan ilman ohjetta.
Nämäkin pienet junasukat ovat olleet kesken jo ties kuinka kauan. Olen niitä jossain muualla neulonut kuin kotona ja ei paljon puuttunut valmiista. Kärkikavennukset tein tässä joku aamu. Mikähän siinäkin on ollut etten aikaisemmin ole päätellyt. Neuloin sukkaparin pienestä 25g:n kerästä ja ehkä luulin ettei lanka riitä loppuun asti. No jäikin vielä peräti 3m lankaa tähteeksi.

Pienethän nämä on mutta eipä keskosen jalka suuri olekaan. Venytettynä terän pituus 10cm. Neuloin 2:n pienillä 10cm:llä sormikaspuikoilla. Lahjoitukseen menee tämä ja muutama muu pari tuolla jemmassa.

1 kommentti: