perjantai 25. syyskuuta 2015

Testineulojan saloja

Nyt voin jo julkaista kuvia niistä hys`hys-jutuista joita alkuvuodesta neuloskelin testineulojana. Tuohon Puikkomaisterin elokuussa ilmestyneeseen Sukkakirjaan näitä
neuloskelin.
Viimevuoden joulunaika meni näissä kintaissa joita ei sitten sukkakirjaan tullutkaan. Ohje tulee hänen seuraavaksi ilmestyvään kirjaansa. Langat joita käytin näihin kintaisiin, olivat pääosin omiani. En enää muista mitä kaikkea noihin tuli, mutta harmaa on ainakin koirankarvalankaa, joskus Pärnusta ostettu ja violetti Pirtinkehräämöstä.

Käänsin toisen kintaan väärinpäin että näkee miltä se siltäpuolen näyttää. Painoa kinnasparille tuli 62g ja on aika tilavat vaikka taisin neuloa pienimmän koon mukaan. Mahtuu alle vielä toisetkin ohuet kintaat eikä tule könttä olo käsiin. Neulomiseen käytetty 2mm:n ja 2½mm:n puikkoja. Eikä palellu ranteet, on senverran vartta. Minulla kun tahtoo olla nuo takkien hihat liian lyhyitä ja pyörällä ajellessa ranteet kylmää.
Tuli joku ahaa-elämys tässä fb:n ääressä kun nettikauppa KangasKerttu esitteli kaunista tunikaa joka oli ommeltu tästä kankaasta. Olen tuota jo ihaillut aiemminkin.Eikä muuta kuin tilaamaan kun oli vielä postikuluton tarjous. Tilasin yhden metrin kun kangas on yli 180cm leveä. Siitä saa sivusta hihat ja taskutkin vielä kenties. Sitä ei tiedä kauanko tämäkin kangas saa marinoitua ennenkuin on päälläpidettävä. No jotain uudistumista jo minunkin karderoopini kaipaa.

Vielä jäi parit hyshysit esittelemättä mutta seuraavaan sitten niistä.

5 kommenttia:

  1. Nättejä sekä lapaset että kangas :)

    VastaaPoista
  2. Hienot lapaset ♥ Olet sinä vaan taitava tekemään kirjoneuletta.

    VastaaPoista
  3. Uskomaton tuo nurja puoli! Kyllä pitää minun paljon harjoitella kirjoneuleita ennen kuin lähellekään tuota yllän.

    VastaaPoista