sunnuntai 27. syyskuuta 2015

Punamustat Irish Dreamit

Tämä väritys sopii mulle paremmin kuin ne sinisävyiset. Musta lanka taas Novitan ticoticoa ja punainen Louhittaren Luolan Väinämöinen nimellä Joulu. Sukkiin meni lankaa yhteensä 91g ja siitä punaista 45g, eli aika tasan molempia värejä. Neulottu 2½:n ja 3:n puikoilla. Kun se "looppaaminen" ei edelleenkään ole mun heiniäni, niin neuloin kaksilla samankokoisilla puikoilla molempia vuorotellen.
Nyt yritin ekaa kertaa tosissani pitää lankoja niin että olivat aina samoin päin tuossa sormella. Ei sitä hyppimistä niin paljon erota tuossa pääliosassa kuin pohjassa joka on raidallinen. Siis pohjan yritin neuloa niin että punainen tuli vallitsevaksi. Nurjalla puolella huomaa että välillä on hypänneet langat toisinpäin.
Kärjet tein vähän eri tavalla kuin ohjeessa neuvottiin. Olen mieltynyt siihen silmukointitapaan ja lopussa oli 13+13s jotka silmukoin yhteen. Eipä sitä kärkeä tarvitse niin suipoksi kaventaakaan.
 Aamulla kun näitä kuvia otin, niin kisu änkesi aina itsensä kameran linssiin.

Tässä se nyt nähdään kun se mikrotuki on pois kotoa, niin tekstin kokokin vaihtelee miten sattuu. Enkä sitten millään saa tuota edellistä kirjoitusta samankokoisella tekstillä kuin ennenkin. Täytyy vissiin alkaa itsekseen opiskelemaan näitä koneen saloja.


11 kommenttia:

  1. Aivan ihanat sukat, upea kuvio!

    VastaaPoista
  2. Ihanat sukat! :) Minä olen kovasti miettinyt mallia seuraaviin sukkiin (kunhan saan nuo nyt puikoilla olevat valmiiksi...), ja tuo malli on ollut yhtenä vaihtoehtona, mutta taisin kuitenkin päätyä toiseen Dropsin kirjoneulemalliin. Ohje on siis jo tulostettu. Ehkä sitten pitää tehdä joskus toiste toisella langalla tuokin malli. Dropsilla on nuo kirjoneulesukkamallit aivan kertakaikkisen ihania!

    VastaaPoista
  3. No nämäpä on kyllä kauniit! Upeat väritkin <3

    VastaaPoista