keskiviikko 9. syyskuuta 2015

Sinisävyiset Irish Dreamit

Sukkabuumi vaan jatkuu ja nyt valmistuivat mun värimaailmaan sopimattomat. Nämä tulikin valmiiksi tässä muiden keskeneräisten lomassa. Eräs tyttönen tilasi itselleen sinisävyiset ja minä jo luulin että joudun lankakauppaan lähtemään. Löytyipä sittenkin sinistä kun oikein pengoin tuolla vaatehuoneessa.
Musta jälleen Novitan ticoticoa ja sininen Regian zoofari coloria. Sukat painavat 75g ja neulottu 2½:n ja 3:n puikoilla. Koska sukkien saaja on pienijalkainen niin neuloin kantapäähän asti pienemmillä puikoilla ja vaihdoin vasta siinä suuremmat. Silti vähän jännittää tuo kantapään kohta ettei vaan olisi liian tiukka. Itselläni joskus tulee niin tiukat sukat nilkasta ettei meinaa jalkaan saada mutta kun oikein nilkkaa suoristaa sukkia jalkaan laittaessa, niin muutaman käyttökerran jälkeen jo sujahtaa ihan sujuvasti. Kirjoneule kun on enemmän joustamatonta kuin yhdellä langalla neulottu.

9 kommenttia:

 1. Ihanat sukat, juuri minun väriset:)

  VastaaPoista
 2. Kauniit ovat! Olen vähän kartellut kirjoneulesukkia juuri tuon joustamattomuuden vuoksi.

  VastaaPoista
 3. Kauniit nämäkin, kuten työsi yleensäkin =))

  VastaaPoista
 4. Kauniit sukat olet taas tehnyt.

  VastaaPoista
 5. Kauniit sukat, minullakin tuo malli on to do -listalla. :)

  VastaaPoista
 6. Hienot sukat. Kirjoneule on edelleen minulla opettelun alla, mutta josko siihenkin pian kunnolla syventyisin, tosin vähän paksummalla langalla.

  VastaaPoista