torstai 2. elokuuta 2012

Buzzausta hammasharjasta

Aloitin keväällä tämän Buzzaus-jutun. Jollekin ihan uutta ja outoa, joku voi muistaakin kun kirjoittelin tuolla vuodatuksen puolella, että olen ryhtynyt hommaan. Ensimmäinen Buzzaukseni koski Nestlén täysjyvämyslejä, josta bloggasin entisessä blogissani.

No nyt kuitenkin tuli taas ihan mielenkiintoinen Buzzaus kun on hampaidenhoidosta kyse. Olen itse käyttänyt sähköhammasharjaa jo ainakin 20v ja aina vaihdettu sitten uudempaan kun vanha on kulunut loppuun. Itsestäni tuntuu että sähkökäyttöisella harjalla tulee puhtaampaa jälkeä kuin käsikäyttöisellä. Joissakin jutuissa Buzzari saa ilmaiseksi näytteet joita sitten yhdessä ystävien ja muiden tuttujen (miksei tuntemattomienkin) kanssa testaillaan. Tässä tuli 2 varaharjaa, joita voi käyttää ystävien hampaisiin. Eihän tämä laite sentään ilmainen ollut vaan maksoin siitä 20 euroa. Joskus kun on kaupoissa tarjouksia sähköhammasharjoista tuohon hintaan, niin pitäisi olla jo aamulla oven takana että saisi edes yhden itselleen.
Jos jotakuta kiinnostaa alkaa Buzzaamaan, niin tuolta kirjoitukseni ekan lauseen linkistä pääsee sivuille jossa asiaa selvemmin esillä.

Eihän tämä juttu nyt käsitöitä suoranaisesti koske vaikka kädellä käytetäänkin. Tämmöinen tarina tälläkertaa. 

Mustikan sini on nyt jo niin käsiinottavaista, että ei lähde kuin kulumalla. Olin eilen kolmannen kerran mustikkametsässä, mutta määrä ei ole viimevuoden veroista.

2 kommenttia:

  1. Kuulostaa hauskalta ja hyödylliseltä tuo buzzausjuttu. Pitää tutustua varmaan oikein.

    Täälläkin on kyllä mustikkaa metsässä, mutta ei likimainkaan niin kuin viime vuonna, enkä varmaan ihan hirmuisesti niitä tule keräämäänkään kun entisiä on vielä niin paljon. Kanttarelleja sen sijaan olen löytänyt aika kivasti... ne meni kaikki kun lapset "sulattivat" ison pakastimeni (virta pois kun hälytys alkoi huutaa, eli ei toiminut hälytys meillä toivotulla tavalla)

    VastaaPoista
  2. Minusta myös sähköhammasharjalla tulee puhdasta jälkeä.
    Vai mustikkametsässä, täytyy varmaan käydä torilla kun en voi metsäänkään mennä.

    VastaaPoista