keskiviikko 7. maaliskuuta 2018

Kukkakintaat Dropsin mallilla

Tällä Dopsin mallilla olen useammat sukat neulonut mutta kintaat ovat vasta ensimmäiset. Eikä nämäkään ihan mallin mukaiset Drops 143-32 ole vaan jätin ranneosasta yhden kuvion pois kun muuten olisivat olleet kyynärpäähän ulottuvat.
Ohjeessa on vain yksi koko ja minä vielä pienensin puikkoja kun ajattelin ettei vaan tule liian harvaa. Nämä on siis ihan lapsen kokoa, jotain XS on varmaan aika lähellä. Kävihän siinä taas yksi töppi vaikka niin olin olevinaan tarkka että kuviot jatkuvat suurinpiirtein tasaisesti alun jälkeen. Ensimmäistä kinnasta neuloessa jouduin purkamaan semmosen 5cm kun en ollut täsmännyt alun ja jatkon kuvioita. Toista aloittaessani muistin sen ja oikein ajatuksella siirtelin silmukoita. Nyt kun katsoin aamulla ottamiani kuvia niin voi ISO harmitus. Eipä sitten olekaan ranneosat symmetriset. Eipä tuota muuta harmitusta tarvitse olla aamulla kun on päivä pilalla.
Olen nyt koittanut noudattaa sitä lankadominanssia vaikka pitäisi sitten välillä kintaita nurinkinpäin.
Molemmat langat on siis ohutta ja neuloin ranneosan 2:n ja loput 2½:n puikoilla. Yhteensä lankaa meni 50g.

6 kommenttia:

 1. Nätit lapaset! Uskon kyllä, että harmittaa kun ei lapasista tullut samannäköisiä, mutta toisaalta tuo pieni eriparisuus on kyllä ihan kivan näköistä.

  VastaaPoista
 2. Aivan ihanat lapaset ja tuota eroa ei kyllä käytössä huomaa kukaan :)

  VastaaPoista
 3. Oi miten ihanat! Mukavaa talvipäivää♥

  VastaaPoista
 4. Lämpimän näköiset vanttuut. Myös tosi kauniit.

  VastaaPoista