keskiviikko 14. maaliskuuta 2018

Neulekirjojen hamstrausta

Kyllä nyt on sellainen kasa kirjoja tullut tilattua ettei aika varmaan riitä enää mihinkään. Tuo keskimmäinen kirjakin olisi riittänyt ihan yksinään. Olen niin helposti vietävissä kun joku esittelee jossain ostamaansa ja kun halvalla saa niin pitihän se minunkin tilata silmille iloa.
Tuon Merja Ojanperän kirjan bongasin fb:n yhdestä kirpputoriryhmästä ja toiset kaksi on tilattu Adlibriksesta. Kummasti se silmä aina poimii kommenteista juuri tämänlaatuiset tarjoukset. Minulla on jo ennestään tuon japanilaisen pitsikirjan eri versio että kyllä pitäisi malleja olla riittämiin huiveihin ja muihin neuleisiin.
Nyt vaan mieli halajaa näihin kirjoneuleisiin ja tämä malli on eritoten minun mieleeni. Näissä väreissä on vaan haastetta että saa nuo pitkät lankajuoksut sidottua sopivasti etteivät näy oikealle puolelle pahasti. Joku varmaan ajattelee ääneen että miksi en käytä sitä tikapuuteknikkaa kun se on nyt niin kartalla. Se vie aikansa ennenkuin tällainen vanha hapatus pääsee nähin uusiin ajatuksiin mukaan. Niinkuin tuo lankadominanssi, johon olen vasta nyt parin viimevuoden aikana yrittänyt perehtyä. No nyt tuntuu että pitää kaikissa kirjoneuleissa sitä käyttää vaikka en tiedä onko tässäkään kintaanalussa siitä hirveästi hyötyä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti