perjantai 21. lokakuuta 2016

Kädenlämmittimiä tarvitaan nyt

Nyt on se edellisen kirjoituksen alussa mainitsemani huivi ollut valmiina muutaman päivän mutta ei saa pingotukseen. Selkä on niin ärtsy etten sitä viitsi enää enempää ärsyttää lattialla konttaillen. Kun en ole niitä pingotusrimoja ukoltani saanut. Hänellä on iskenyt hirveä siivousvimma autotallissa. Milläs siinä enää mitään mun rimoja ehtisi väkästämään. Sitten kun tulee kylmä niin sitten ei tarkene autotallissa mitään semmosta tehdä mitä paljain käsin muuten. No ei noita huivejakaan ihan joka kuukausi tarvitse pingotella. Laitan ojennukseen sitten kun selkä antaa myöden.
Tämän kinnashankkeen kanssa olen puolenviikkoa nyhrännyt. Mallihan on Puikkomaisterin Lapaskirjasta Miia-sormettomien mallikuviolla. Tykkäsin kuviosta heti kun sen ekakerran näin. Ohuet langat vaatii tämä malli ja pienet puikot. Alotin 2:n puikoilla nutta piti vaihtaa 2½ tuossa ennen peukalokiilan aloitusta. Ranne saa ollakin tiukka mutta tuntui peukalon kohdaltakin aika jämptiltä että jouduin purkamaan muutaman rivin. Sehän miulta onnistuu, meinaan purkaminen.

Kirjan mallissa peukalokiila on erilainen ja pelkästään yksivärinen. Minä taas tykkään että täytyy olla samanlainen kuin koko kinnas ja teinkin lisäykset syrjään. Nyt on enää yksi ongelma että miten saan kerroksenvaihtokohdan muualle kuin keskelle peukaloa tuohon päälle. Sitä vielä illalla mietin ennen nukahtamistani. Ajatus on valmiina mutta toteutuksesta en sitten tiedä.

5 kommenttia:

 1. Vau onpas upeet lapaset. Mä en jaksa tehdä noita kuviojuttuja, teen monivärisestä langasta :)

  VastaaPoista
 2. Niinpä, miesten työt menee aina edelle :)
  Kaunis malli, on siinä väkertämistä ohuesta langasta.

  VastaaPoista
 3. Aivan ihanat! Tosi kaunis malli ja toteutus on huippu!

  VastaaPoista
 4. Kyllä on hienoa ja pikkutarkan näköstä ohuella langalla!
  Tykkään myös Ilona -lapasista.

  VastaaPoista
 5. Lapasissa on kaunis malli. Tarkkana saa olla kun on noin pikkukuvioista =))

  VastaaPoista