maanantai 7. maaliskuuta 2016

Viikonloppuyllätys

Olipa hiukan erilainen viikonloppu mihin ollaan totuttu ukkoni kanssa. Lähdin tuttuni kanssa messuilemaan lauantaina aamupäivällä. Tulin kotiin siinä 14:n kieppeillä ja mietin että mitähän sitä ruokaa laittaisi. Vanhempi tyttömme oli kotona vaikkakin silloin aamulla omilla asioillaan. Mikrotukeni tiesin myös tulevan viikonloppuna kotiin.

Mutta...sitä en tiennyt että ei tarvinnutkaan ruokaa laittaa lauantaina. Kun pääsin ovesta sisälle, ukkoni tuli silmät ymmyrkäisinä vastaan ja sanoi että mennään ravintolaan syömään. Minä heti että minkä kohtauksen se on saanut kun ei meillä ole tapana koskaan käydä ravintolassa syömässä. Sitten vähän ihmettelin että kaikki lapset olivat tulleet käymään samana viikonloppuna kun ei niitä muuten näe kuin muutaman kerran vuodessa.

No selvisihän se kaikkien tulo yhtäaikaa. Heillä oli yllätys meille vanhemmille ja se oli juuri se että mentäisiin ravintolaan syömään. Lapset kustansivat koko lystin kun olivat pöydän varanneet lauantaiksi kello 16.
Kun päästiin ravintolaan ja pöytään istumaan, niin tottakai tuotiin ruokalistat alkumaljojen jälkeen. Nuorempi tyttömme oli pyytänyt meille vanhemmille sellaiset listat joissa ei näkynyt ollenkaan hintoja. Siitä sitä sitten vaan tilailtiin mikä ruoka kuullosti erikoisimmalta eikä tiedetty hinnoista mitään. En edes ihmetellyt että miksi hinnat puuttuivat. Olin varmaan niin pökerryksissä koko hommasta.
Noissa kuvissa siis osa niistä ruoka-annoksista joita syötiin. Eipä jääneet annosten nimet mieleen mutta hyvää oli. Ei kaikkia tullut kuvattuakaan, niinkuin jälkiruoka-annoksetkin tuli syötyä ennenkuin kuva tuli mieleenkään. Leivästä lähtien kaikki syötävä oli lähitienoon yrittäjiltä ja tuntui tosi hienolta kun ei tarvinnut syödä mitään häränpihviä joka olisi rahdattu jostain kaukaa ulkomailta.

Sitten toinen yllätys joka paljastui sitten siinä syödessä. Lapset olivat käyneet yhteiskuvassa jonka he antoivat meille lahjaksi. Kelpaa sitä kuvaa katsella kun lapset ovat maailmalla.

Tämä kaikki pohjasi siihen että huomenna eli 8.3 on meidän 30-vuotishääpäivä ja lapset halusivat osoittaa kiitollisuuttaan meille vanhemmille.

10 kommenttia:

 1. Onnea huomiselle hääpäivälle :) Kiva yllätys.

  VastaaPoista
 2. Mukavia tuollaiset yllätykset. Onnellista hääpäivää ja tulevia vuosia teille.

  VastaaPoista
 3. Onnittelut teille ja lapsille kivasta yllätyksestä.

  VastaaPoista
 4. Ihana yllätys! Me juhlimme viime toukokuussa 25- vuotishääpäiväämme. Olimme ravintolassa juhlimassa kyseisenä päivänä 5 lapsemme kanssa. Me vanhemmat maksoimme koko lystin. Onnea huomisen hääpäivänne johdosta! 30 vuotta on komea vuosimäärä nykyaikana. Rakkaudentäyteisiä vuosia teille jatkossakin! ♡

  VastaaPoista
 5. Todella ihana yllätys ja onnea hääpäivän johdosta.

  VastaaPoista
 6. Ihana yllätys lapsiltanne. Onnittelut hääpäivän johdosta =))

  VastaaPoista
 7. Wau mikä upea ylläri! Hyvin järjestetty. Miljöökin oli kaunis. Paljon Onnea teille, toivotaan että olette vasta puolessa välissä yhteistä taivalta.

  VastaaPoista
 8. Olipa lapsesi kauniisti ajatelleet ja järjestäneet hääpäivänne. Onnea!

  VastaaPoista
 9. Oi, mikä ihana yllätys. Ja yhteisvalokuva ❤️

  VastaaPoista