lauantai 27. helmikuuta 2016

Raitaa raidan perään

Pikkuhiljaa, pikkuhiljaa valmistuivat nämäkin sukat muiden neulomusten lomassa. Aloittelin näitä jo kuun alussa,reissussa, bussissa istuessani. Helppo matkaneule kun ei tarvitse ohjetta olla mukana.
Täytyy sanoa etten ihan itse keksinyt lankojen järjestystä vaan matkin yhtä raitataituria, eli Lankaterapiaa-bloggaajaa. Harmaa kun ei ole koskaan kuulunut mieliväreihini, niin näissä sukissa se menee vallan mainiosti kun iloisia värejä on enemmän. Toinen mihin laittaisin harmaata on vaaleanpunainen, siis sellainen ihan vaalea haalea.

Sukkaparin painoksi tuli 56g ja neuloin varresta alkaen 2½:n kantikkailla puikoilla. Niillä jotka tyttäret löysivät viimevuonna roskiksesta. Puolivälistä terää vaihdoin 2:n puikot kun ajattelin että päkiän kohta saakin olla tiukempaa, jospa kestäisi kulutusta vähän paremmin. Kärkikavennukset tein spiraalimaisesti, niin tulee tuollainen pyöreä kärki.
Sitten on aluillaan taas yksi Dreambird. Lahjaneule, eihän sininen kuulu omaan värimaailmaani. Vaikka olen kaksi huivia neulonut, niin taas on kuin en olisi koskaan moista neulonut. Silmukkamäärät ei täsmää ja vähän väliä saa purkaa. Varmaan ne käännöksissä käytettävät kaksoissilmukat sotkevat vaikka yritän noita silmukkamerkkejäkin käyttää.

5 kommenttia:

  1. Ihana raidoitus sukissa. Kauniit...

    VastaaPoista
  2. Nätit sukat! Minä olen viime vuosina ihastunut harmaaseen väriin enemmän. Se rauhoittaa mukavasti kirkkaampia värejä.

    VastaaPoista
  3. Hurmaavat värit niissä sukissa!

    VastaaPoista