perjantai 4. joulukuuta 2015

Vauvanvihreä pitsikauluri

Jäin koukkuun tähän venäläisellä ohjeella neulottuun kauluriin. Tämä lanetin merinovillalanka oli odottanut tuolla varastossani jo muutaman tovin. Vaikka onkin vauvaväri niin voisin itsekin laittaa kaulaan.
Tuolla fb:n puolella joku aamusella kyseli että mikähän lanka olisi niin pehmeää että ei pistelisi kaulurissa. Minulla oli heti vastaus valmiina. Se edellinen vaaleanpunainen piti olla pistelemätöntä lankaa mutta kyllä vaan tämä lanetti vie voiton. Painoa kaulurille tuli 65g ja neuloin kolmosen pyöröllä.
Yhteen joulukalenterijuttuun minäkin otin osaa eli missä neuloimme kerran...blogissa oli ohkaisilla langoilla sukan neulomista. En päässyt heti ekana päivänä aloittamaan kun oli tuo kauluri vielä kesken ja siinä sukanneulonnassa aloitus kärjestä. Vaikka olen muutaman parin neulonut sukkia varpaista varteen, niin aina se alku vähän tökkii. Senverran yllytyshullu olen kuitenkin että ajattelin mennä vaikka vähän jälkijunassa tuossa neulomisessa. Eihän siinä montaa riviä päivässä tule että hyvinkin vielä ehdin saada muut kiinni.

6 kommenttia:

 1. Olen nuo kaulurit unohtanut, vaikka tykkään kaulaa suojata. Malli on kivan näköinen, vaikkei väri ole suosikkejani, tummempi vihreä kylläkin.
  missä neuloimme kerran- joulukalenterin sukanneulomiseen osallistun, mutta ajattelin linkittä vasta lopuksi, kun on blogin puolella niin paljon muuta kirjoitettavaa.

  VastaaPoista
 2. Tuo on kyllä niin nätti kaulurimalli, että sellaisia voi tekaistaa usempiakin!

  VastaaPoista
 3. Malli onkin kaunis, ilmankos teit useamman. :)
  Sulkasukatkin on nätit.

  VastaaPoista
 4. Olen ihaillut siun kauluria jo useamman kerran. Se on todella kaunis!
  Miekin osallistun samaan joulukalenteriin.

  VastaaPoista
 5. Kaunis kauluri ja Lanett ei todellakaan kutita.

  VastaaPoista