perjantai 18. joulukuuta 2015

Kirjoneulekimaraa

Eipä tule valmista ennen joulua. Ainakaan noista vaaleista sukista jotka ovat ne joulukalenterisukat. Tykkään itse valita kuvion tuohon joka päivälle ja siinä tahtoo mennä tuhottomasti aikaa. Varsinkin jos yrittää Pinterestistä etsiä sopivia kuvioita. Siinä tahtoo välillä eksyä luvattoman kauas aiheesta ennenkuin havahtuu että mitä sitä olikaan etsimässä.
Monet kuviot olen tosiaan ottanut kirjasta Fair Islen neulemallit. Minun värimaailmaani kun ei se sininen edelleenkään ole päässyt niin täytyy vaan etsiskellä varastoista noita vihreän ja punaisen eri sävyjä. Keltaistakaan ei liiemmälti löydy. Jossain pätkävärjätyissä kerissä muutama metri löytyy. Tulinkin nyt siihen tulokseen että pitääpä käydä lankaostoksilla sen verran että jonkun kerän tai edes yhden ostan keltaista varastoon, kun sitä silloin tällöin johonkin tarvitsee.

Nuo toiset sukat tuossa kuvassa ovat toisintoa eli samat Ditherit jollaiset vuosi takaperin neuloin itselleni ja ovat jalassa tälläkin hetkellä. Sukat ovat nuoremmalle tytölleni joululahjaksi jos valmistuvat ajoissa.
Sitten näytän helpon tavan pitää pieniä vyyhtejä kerittäviksi. Kun välillä niin laiskottaa ettei jaksa kerinpuita viritellä mihinkään. Tosin tuo onnistuu vain aika pitkän vyyhdin kanssa. Sopiva kuitenkin tälle mun vyyhdintekolaitteelle.

6 kommenttia:

 1. Minä olen edennyt kalenterini kanssa vähän tyyliin, missä aita on matalin. On niin paljon muuta, etten viitsinyt etsiä omia kuvioita sen kummemmin.
  Sukkasi näyttävät todella sieviltä.

  VastaaPoista
 2. Tuleepa upeat sukat. Mallien suunnnittelu vie aikaa, mutta hyvin olet onnistunut.

  VastaaPoista
 3. Kauniit sukat on sinullakin tulossa! Hauska miten itselläni oli ongelmana löytää vihreän sävyjä sukkiin. Välillä pelkäsin että tulee liian sinistä :D täytyy kyllä jotkut vihreä-keltaiset sukat neuloa että olisi niitäkin ensi vuonna varastossa.

  VastaaPoista