maanantai 7. joulukuuta 2015

Joulukalenterisukkaa

Nyt on vähän alkua pidemmällä jo nämä joulukalenterisukat. En ihan noudattanut eilisen päivän ohjetta kun päivän raita julkaistiin aamulla mutta ohjeena oli että väri on linnan juhlien ensimmäisen naishenkilön puvun värinen. Neuloin raidan jo päivällä kun olin varma että mun silmiini ensimmäinen väri on fuksia.
Niinpä vaan meni väri nappiin kun Presidentin puolison Jenni Haukion puku oli mieliväriäni. Todistelin itselleni etten näe muita värejä ennen jos ei ensimmäinen puku olisi ollut oikea väri. Muillahan se voi tietysti olla joku muu väri. Jos olisi juhlien katsomisen aloittanut vaikka myöhemmin. Kuvioita olen alkanut etsiä kirjasta Fair Islen neulemallit kun siellä on sopivasti eri kerrosmäärillä niinkuin eilenkin oli 6 kerrosta. Silmukkamäärät ei ihan täsmää mutta eipä sen taida olla niin tarkkaa kunhan ei ihan keskellä jalan päällystä ole vaihtokohta.

Tällainen neulominen on kivaa kun tulee vaan muutama kerros päivässä yhteen sukkaan. Ehtii sitten muutakin siinä sivussa.

7 kommenttia:

 1. Minäkin olen tykännyt tästä meiningistä.
  Hieman haittaa, että itselleni sattui pohjaväriksi sininen. Sinun sukkasi näyttävät hyvin raikkaan värisiltä ja kuvioisilta.

  VastaaPoista
 2. Kauniit värit sinun joulusukissasi tulee olemaan alusta päätellen. :) Minä olen mukana siinä varresta aloitetussa sukkajutussa, mutta valitsin huonot värit, mutta niillä mennään loppuun asti. Tosin olen harkinnut, alottaisinko 2-version rinnalle toisilla väreillä. Muuten varmaan tekisinkin sen, mutta minulla on keskeneräiset ylipolvensukatkin puikoilla.

  VastaaPoista
 3. Ihana kalenteri ja upeat sukat tulollaan.

  VastaaPoista
 4. Hienot sukat tulossa. Ja nuo pakkaskukat olivat aivan loistavia.

  VastaaPoista
 5. Oi kun ne näyttävät kivalta, harmi kun oma aikataulu ei antanut näille periksi. Ehkä joskus myöhemmin ehdin, on niin kauniit.

  VastaaPoista
 6. Mitenkäs multa on mennyt ihan ohi tämä kalenterisukka. no, ehkä ensivuonna sitten. Kaunista sukkaa puikoilla.

  VastaaPoista
 7. Ihania yllätyksiä syntyy kalenterisukkiin

  VastaaPoista