maanantai 23. marraskuuta 2015

Sulkasukat

En ole ihan varma tuosta otsikosta mutta niinkuin joku olisi sillä nimellä kutsunut kuviota. Ihan sama senpuoleen että jos mallin nimi on vaikka venäjäksi jotain, niin ei sitä monikaan osaa suomeksi kääntää. Olkoot nyt sitten tuolla nimellä. Jokohan alkaisi riittämään nämä värit? Vastaan itse että alkaa riittämään. Tämä oli tällainen rupeama näitä Karjalan värien sukkia.
Tuo kuvio itsessään oli mielenkiintoinen neulottava. Yhtään ei oikeastaan tullut sellainen olo että hohhoijaa. Mallikuvio taas Pinterestistä ja muuten omalla sovelluksella. Neuloin vaan lyhyellä varrella kun itse tykkään tuon pituisista. Tuossa kantapään jälkeen oli hetken tenkkapoo että miten selviän niistä ylimääräisistä silmukoista. En jaksanut enempää pähkäillä, niin laitoin silmukat riviin. Tässä uskallan esitellä myös nurjan puoleni. Oli siksi lyhyitä lankajuoksuja että tuli nurjallakin tasaista.
Lankaa meni 82g ja neuloin 3:n puikoilla resorin ja kärjen. Kuvio-osuuden 3½:n puikoilla. Kantapäähänkin olisi pitänyt vaihtaa 3:n puikot kun tuntui että tuli vähän liian höttöä vaikka sen vahvistettuna teinkin. Täytyy vielä tähän loppuun todeta että kyllä varresta aloitettu sukka tulee äkimmin valmiiksi kuin toisin päin. Se on varmaan niin totuttu tapa ettei tässä iässä enää jaksa kauheasti uusia kommervenkkejä opetella.

12 kommenttia:

 1. Kauniit sukat,kyllä sinulta onnistuu.

  VastaaPoista
 2. Värikkäät ja kauniit sukat. Myös lämpimät, kun kahdella langalla kutoo.

  VastaaPoista
 3. Kyllähän on komeat sukat,aivan ihanat. Tuossa edellä tuo kauluri on niin viehättäv,että ei voi kauniimpaa kauluria olla!

  VastaaPoista
 4. Sinun sukkasi ovat aina niin kauniita =))

  VastaaPoista
 5. Jopas, jopas on erikoiset sukat. Kauniit eikä heti tuu samanlaisia vastaan.

  VastaaPoista
 6. Hienoja juttuja taas on tullut - ja miten kaunis nurjapuoli. Ihailen.

  VastaaPoista
 7. Näitä sukkia ihastelinkin jo tuolla Fb:n puolella, ovat kyllä kauniit.

  VastaaPoista