perjantai 6. marraskuuta 2015

Kangasihanuuksia

Täytyy näyttää miten kauniin kangaskasan sain kun onni potkaisi fb:n puolella "Kuosiverstaan" sivulla olleessa arvonnassa. Tuota "ovara"-kangasta on noin 60cm ja muita puolen metrin palaset. Musta on trikoota ja nuo pinkki ja vihreä resoria. Olenkohan minä ihan pöhkö kun näin vanhalla iällä tykkään noin iloisenkirjavista kankaista. Tosin ei noista taida saada pituuden puolesta kuin lastenvaatteita. Odotellaan inspiraatiota, jospa se jossain välissä putkahtaa.

Tämä siis aiemmin tilattu
Tarkoittaa vissiin sitä että pitäisi saumuri kaivaa piilostaan ja koittaa vieläkö se toimii. Kun on edellinenkin samasta lafkasta ostettu trikoopala vielä alkutekijöissään. Siitä ihan hyvin tulee itselleni tunika, sellainen vajaahihainen. Nykyään ei ole enää mitään tekoa noille normaaleille t-paidoille. Joutavat hyvin pois vaatekaapin täytteistä. Paitsi sitten tulee nuukuus vastaan ja mietin että miten niitä voisi tuunata että jospa kuitenkin pitäisin.

Välillä iskee kauhean shoppailuvimman tuolla nettikirjakauppojen sivuilla. Tämän kirjan tilasin Addlibriksestä viimeksi melkein pelkän kansikuvan perusteella. Eihän kirja ole kuin 40-sivuinen. Sisältää vain muutaman kirjoneulemyssyn mutta on siinä muutakin asiaa miten lankoja pidellään kirjoneuletta neulottaessa kun on useammasta kyse ja kuvat itsessään ovat pirteän värillisiä. Ainoa miinuspuoli jos sitä nyt voi miinukseksi sanoa on tuo englanninkieli.

6 kommenttia:

 1. Minä pidän myös väreistä; musta-valko-yhdistelmä on minulle kauhistus.

  VastaaPoista
 2. Äläpä höpötä pöhköilystä. Värikkyys on ihana asia, Kyllä meillä vahemmillakin saa olla värikästä.
  Kaiva saumuri vaan esille. Minä ennätin antaa omani siskolleni.

  VastaaPoista
 3. Ihana kankaat olet saanut. Minäkin rakastan värejä.
  Mukavaa viikonloppua sinulle.

  VastaaPoista
 4. Ihan mahtavia värikkäitä kankaita.

  VastaaPoista
 5. Kyllähän värejä pitää olla! Noista saa vaikka mitä loihdittua. Kaunis myssy kirjan kannessa.

  VastaaPoista