sunnuntai 25. toukokuuta 2014

Dreambird-huivi

Eipä tuo huivini paljon maanantaista enää kasvanut. Ei siksi että lanka olisi loppunut vaan ajattelin että tulee liian raskas huivi jos vielä teen muutamankin sulan. Siinä mustassa Pirkkalankavyyhdissä oli lankaa 112g punnitukseni mukaan ja tähteeksi jäi niin pieni määrä ettei vaakakaan punninnut. Oliskohan ollut joku 2m. Samaa mustaa lankaa olisi ollut vielä toinenkin vyyhti, mutta en sitten aloittanut sitä.
Dropsin Delight sateenkaarta (värinro 12) meni 60g. Yksi koko kerä ja 10g kintaiden lankajämistä. Neulottu 3:n harmailla pyöröillä. Tiedä missä olivat 3:n KnitPron päät ja piti saada heti vaan alkuun kun ohjeen sain s-postiini.
Mallihan on ostettu Ravelrystä ja moni tuolla fb:n puolella siunaili että kun on vain lontoonkielellä, että ei onnistu. Minä olen huono ja arka tekemään mitään erikoista ja varsinkin jos on kyse ohjeesta joka on vielä englanninkielellä, niin mun kielitaitoni ei riitä. Vaan kun ja jos jotain oikein haluaa, niin onnistuu. Varsinkin tämä huivi on ihan helppo tehdä vaikka ei osaisi sanaakaan niitä monista kielistä millä tämän ohjeen saa ostaa.
Niin oli tarttuva malli että heti laitoin alulle uuden, jossa pohjaväri vanhaa Kiri-lankaa. Kirpparilta ostettu ja jo kerran neulottu ja purettu joku huivintekele. Niin siihen pussiin olin kirjoittanut, mistä langan otin. Enpähän yhtään muista mistä huivista oli kyse. Sulkalankana jatkaa sama Dropsin lanka. Tuossa vaan nyt on seuraavaksi solmu ja jatkuu ihan erivärisenä eli täytyy etsiä semmonen kerä missä jatkuu vähän edes samaa sävyä. Vaikka en minä niin tarkka ole joka asiassa, mutta tässä nyt olen.

25 kommenttia:

 1. Aivan ihanan kaunis huivi. Minulta jää moni ihana työ tekemättä juuri sen takia kun en noita kieliä osaa. Jonkin helppo voi onnistua, mutta siihen se jää...

  VastaaPoista
 2. Mielettömän kaunis, ja toisestakin tulee hieno.

  VastaaPoista
 3. Upeita huiveja, hienoja sävyjä!

  VastaaPoista
 4. MInä vaan tuijotan näyttöä. Mykistyttävän kaunis huivi!!!

  VastaaPoista
 5. Kivat huivit. Osaisinkohan minä tuollaista, jos oikein yrittäisin...

  VastaaPoista
 6. Uskomattoman kaunios huivi!!!

  VastaaPoista
 7. Siitä tulikin tosi kaunis, ja malli on aivan yksinkertainen.

  VastaaPoista
 8. Jestamandeera, että osaakin olla kaunis.

  VastaaPoista
 9. Aivan mahtava huivi ja vihreällä pohjalla se on kuin kesäinen niitty.

  VastaaPoista
 10. Kaunis huivi, todella kivat värit!

  VastaaPoista
 11. Se nyt vaan on aivan upea. Värityt oikein hehkuu.
  Olen kanssa arka kokeileen mitään vieraskielistä ohjetta, vaikka siinä olen kanssasi samaa mieltä että jos jotain oikein kovasti haluaa tehdä niin sen vääntää vaikka olis hebreaa.

  VastaaPoista
 12. Herttileijaa, pitäis nyt ensin vissiin opetella kirjoittaan :D

  VastaaPoista
 13. Mäkin haluun…… harvoin huivi haltioittaa, mutta nyt sen teki!!!
  Minä en osaa neuloa ohjeesta edes omalla äidinkielellä, ihan samaa vaikka kiinaa lukisi ;)
  Taidan ekaa kertaa vierailla blogissasi, tulen toistekkki.

  VastaaPoista
 14. Mielettömän hieno huivi ja ihan sun värinen. Toisestakin on tulossa kaunis. Noin se sit alkaa neulominen lontoonkielellä sujumaan. Saas nähdä mitä seuraavaksi?

  VastaaPoista
 15. Minä taas en ymmärrä kirjallista ohjetta, kuvista ja videoilta hahmotan kyllä.Pitänee kokeilla vaan..

  VastaaPoista