sunnuntai 1. kesäkuuta 2014

Näin se kesäloma toimii

Otsikko viittaa taas vaikka mihin. Koululaisten kesälomaan ja opettajien ja työssäkävijöiden. Meillä alkaa tosin nuo koululaiset olla aika vähissä kun tämä viimeinenkin eli mun mikrotukeni sai valkolakin eilen.
Täytyy tässä vähän vilauttaa lankoja, jotka kävin hamstraamassa tuolta Dropsin alennusmyynnistä. Tämä on aika maltillinen kasa ja tarkoituksena oli vielä käväistä viime viikolla mutta aika loppui kesken. Tarkoituksella vähän välttelin kaupungille menoa kun alkaa olla jo ylipursuamista vaatehuoneessa. Vihreäpohjainen Dreambird-huivini on jo aika pitkällä mutta en ota sitä mukaan kun taytyy kuitenkin seurata tarkasti että pysyy oikealla rivillä.

Huomenna aamusella aikaisella junalla lähden taas reissuun tuonne Itä-Suomeen päin. Siihenkin tuo otsikko viittaa. Täytyy vielä etsiä jotain kivaa lankaa tuolta varastoistani ja puikot että voi viettää junamatkan mukavasti.

7 kommenttia:

 1. Voi, että tekisi mieli ostaa lankoja. Mutta kun niitä on ennestäänkin...

  VastaaPoista
 2. Onnittelut uudelle ylioppilaalle! Ja hyvää lomamatkkaa! :)

  Minä niin ihailen noita Dreambird-huivejasi, että ne osaavat olla upeita.

  VastaaPoista
 3. Onnittelut valkolakin johdosta niin tukihenkilölle kuin äidillekin =))
  Ihania lankoja sekä mukavaa lomaa =))

  VastaaPoista
 4. Hitsi, minä olen päättänyt etten osta yhtään kerää, jos en sillä sekunnilla sitä tarvii ja aina löydän itteni hipelöimästä lankakeriä kaupasta :D Kummallista.

  Onnea lakilliselle ja kaikille läheisille.

  VastaaPoista
 5. Onnea äidillekkin ja onneksi itä-suomessakin on lisää lankakauppoja:)

  VastaaPoista