lauantai 10. toukokuuta 2014

Sekakirjavaa neulontaa

Tässä taas yhdet sukkaset jotka valmistuivat jo alkuviikosta. Piti olla samaa maata kuin maalarin pöksyt. Siis saman erän keriä kaksi kappaletta tai oikeastaan mulla oli neljä näitä. Vaikka miten kaivelin sisuksia, ei löytynyt oikein pareiksi sopivia. No ei kai se ole tarkoituskaan että noista langoista ihan tasaraitaisia tulee.
Eikä se sitäpaitsi käytössä mitään haittaa vaikka sukat ovatkin eriparia. Ei jalat sitä tiedä kunhan muuten on lämmintä. Sukkapariin meni lankaa 52g ja neuloin 2½:n puikoilla. Lanka siis Dropsin Delight.
Kun tuon vasemman jalan sukan neuloin ensin, niin miksi en ottanut sitten toisesta kerästä tuota tummaa ja pinkkiäkin pois. Sitten olisivatkin olleet aika lailla samanmoiset. Sitä on jälkikäteen viisaampi, mutta saavat kelvata noin.

Eilen se sitten tapahtui, niin mikä? Olen tuota Dreambird-huivimallia kuolannut jo ainakin vuoden verran. Eri blogeissa on näkynyt mitä värikkäämpiä versioita huivista ja Ravelryn puolella lisää. Se on vähän jarrutellut että on ostomalli ja vieläpä lontoonkielellä. Eilenaamulla vanhempi tyttöni oli kotona käymässä ja ehdotin sitten hänelle, että jospa sitten ostaa vaan sen mallin Ravelrystä kun mulla ei ole luottokorttia. Se kävi äkkiä se osto.
Muistan että joku jossain kirjoitti että riittää kun kahta sivua ohjeista seuraa. Muut 20 on aika turhaa löpinää kun kahdellakin pärjää. Niin se oli laitettava huivi puikoille eilenillalla. Ei meinannut malttaa nukkumaan mennä. Vaikka minä periaatteessa en tykkää yhtään pelkästä  oikean tai nurjan neulomisesta, niin tässä mallissa se ei haittaa yhtään. On siinä muuten kaavion seuraamista ihan tarpeeksi.

4 kommenttia:

 1. Piti minunkin käydä Ravelryssä katsomassa, että mistä tässä on oikein kyse. Kyllä onkin toinen toistaan hienompia. Varmaankin laitat kuvia työn edetessä, tai ainakin kun se on valmis, tulee varmasti hieno!

  VastaaPoista
 2. Meidän M pitää lähes aina eriparisukkia, joten ei niillä väreillä niin väliä ole.

  VastaaPoista
 3. Ooh, miten jännää! Siis Dreambirdin neulominen - miekin olen katsellut vähän sillä silmällä, mutten ole hankkinut ohjetta. Jäänkin mielenkiinnolla seuraamaan siun huivia.

  Kauniita sukkia olet neulonut.

  VastaaPoista