maanantai 27. toukokuuta 2013

Sukkien neulomista

Nyt kun on niin valoisia päiviä, niin ajattelin että pitää nyt neuloa noista tummista langoista että vähänkin jotain näkee. Sukkiin meni lankaa 54g eli juuri hitusen yli yhden kerän. Kun nuukailin sukan terän pituudessa, niin tuli joku 38 numeroisen jalkaan.

Tuo lanka jota käytin sukkiin on aika ohutta mutta siitä minä tykkäänkin. Joskus Lidlistä ostettu kun sai 4x50g lankapaketteja eurolla. Eihän niissä värejä ollut kuin näitä tummia ja luonnonvalkoista. 60% villaa, 25% akryyliä ja 15% polyamidia.
Olen niin rakastunut tuohon mallikuvioon että sitä pitää tehdä myssyihin, kintaisiin ja sukkiin. Villapusero tällä kuviolla tulisi varmaan kaunis. Mallihan on Melissa Morgan-Oakesin sukkakirjasta Varpaista varteen, mutta minä mieluummin teen oikeinpäin. Nopea tämä ei oikeastaan ole neuloa kun noita silmukoita täytyy siirrellä sinne ja tänne. Osan voi tehdä ilman apupuikkoa mutta osaan taas mielelläni sitä käytän.

Kun vihdoin ja viimein sain nuo tummat sukat valmiiksi. niin kiireesti aloitin uutta vähän kauniimmasta langasta. Kävin viimeviikolla viemässä Susulle ne pari sytomyssyä, niin silmät iskeytyivät tähän mun lempiväriini. Tuota laatua kun ei vielä varastoistani löydykkään. Vaikka villa hyvä on kesälläkin hikoileville jaloille, niin täytyy välillä koittaa jotain muutakin. Tässä langassa on 70%bambua ja 30% puuvillaa.
Siis samalla mallilla kuin edellisetkin sukat.

6 kommenttia:

 1. Moi. Ihana väri pinkki ja harmaista sukista olen aina tykännyt. Harmaa on mielestäni lempeä ja rauhallinen väri:)

  VastaaPoista
 2. Jestas miten kaunis sukkapari.

  VastaaPoista
 3. Tosi kaunis kuvio sukissa! Tuo pinkki lanka onkin nyt ihan tämän kesän muotivärejä! Ihana! :-)

  VastaaPoista
 4. On kyllä kaunis kuvio! Ja tuota bambulankaa olen minäkin ostanut, jopa kahta neuletta varten.

  VastaaPoista