perjantai 10. toukokuuta 2013

Hälsans Kök-Buzzaus

Olen toiminut Buzzadorina kohta täyden vuoden. Viimekeväänä sain liittymiskutsun ja tämän vuoden sisällä olen saanut testattavaksi useita mielenkiintoisia tuotteita.

Tämä Hälsans Kök-kasvispyöryköiden ja -pihvien Buzzaus on ollut mielenkiintoinen rupeama. Harvemmin tulee kurkkailtua kaupan pakastealtaaseen ajatuksena että sieltä onkisi jotain muuta syötävää kuin kalapuikkoja.
Yhtenä päivänä keitin vaan täysjyväpastaa Hälsans Kök-kasvispyöryköille kaveriksi. Totesin saman kuin muutkin perheenjäsenet että niinkuin olisi jauhelihasta valmistettuja lihapullia syönyt.
Toisena päivänä tein perunamuusia ja lämmitin pannulla Hälsans Kök-kasvispihvejä. Kun ei sattunut kotona olemaan sämpylöitä, että olisi burgereita saanut valmistettua. Taas maistui pihvi ihan jauhelihapihville.
Vielä jäi se kolmas vaihtoehto maistelematta eli Hälsans Kök-kasvismureke, joka on sitten varmaan kuin paistettua jauhelihaa. Sen aion käyttää jauhelihakastikkeeseen kera spagetin tai sitten ihan itselle mieluisaan perunalaatikkoon.

Lisää vain tällaisia Buzzauksia. Kyllä näitä mielellään testailee.

Tämä kampanjahan toteutettiin niin että sain S-ryhmän lahjakortin kotiini postissa ja itse sitten pääsi valitsemaan kaupan pakastealtaasta nämä Buzzattavat tuotteet.

4 kommenttia:

 1. Nonni, minulle tuli kanssa tähän kutsu, mutta en ottanut sitä, sillä epäilin etten voi itse syödä niitä. Kun tarvii olla minulle gluteenittomia, onkohan ne? Ehkä osa on ja osa ei.

  VastaaPoista
 2. Kiitos paketista. Se oli ihana. Meni vain muutama päivä kun en ehtinyt heti hakea postista. Ja nyt sain kuvatuksikin ja laitetuksi blogiini. Ihanaa voittaa joskus, kun minulla ei yleensä arpaonnea ole minkäänlaisissa arvonnoissa.

  VastaaPoista
 3. Hei, sinä neuleblogauksen harrastaja tai neuleblogausta harrastanut!

  Haen neuleblogien/käsityöblogien pitäjiä sekä entisiä pitäjiä vastaamaan kyselyyn neule/käsityöblogien pitämisestä. Tein vastaavanlaisen kyselyn pro gradu –tutkielmaani varten vuonna 2008. Kyselyyn tuli vastauksia runsaasti ja lopullisen muotonsa tulokset saivat viime syksynä hyväksytyn lisensiaatintyön muodossa. Tämän jatkokyselyn tarkoituksena on saada aineisto väitöskirjaa varten. Toivottavasti sinulla on aikaa vastata kyselyyn.

  Kysely on tarkoitettu henkilöille, jotka pitävät tai ovat pitäneet neule/käsityöblogia. Kyselyllä selvitetään blogien ja blogaamisen merkitystä käsitöiden tekemiseen sekä neuleblogien verkostoitumista ja yhteisöllisyyttä.

  Kyselyyn vastaaminen vie noin 15-20 minuuttia ja vastanneiden kesken arvotaan kolme neuleaiheista pakettia. Kyselyyn voi vastata toukokuun loppuun asti. Olisitko ystävällinen ja kävisit tekemässä kyselyn oheisesta linkistä: https://elomake.uef.fi/lomakkeet/6504/lomake.html Jos linkki ei aukea klikkaamalla, kopioi se nettiselaimesi osoitekenttään ja paina Enteriä.

  Jos sinulla on kysyttävää tutkimuksen suhteen voit lähettää minulle sähköpostia osoitteeseen kvilhune@student.uef.fi


  Ystävällisin terveisin, Katja Vilhunen.

  VastaaPoista
 4. Anteeksi arvontasotku. Poistin koko linkin.

  VastaaPoista