tiistai 30. lokakuuta 2012

Punaiset junasukat vauvalle

Kahdeksas pari Sukkasato 2012 ja sinne Perunalaariin. Vauvan junasukat jo jonkun aikaa marinoituneesta Novitan Bambino-langasta. Painoa parille tuli 25g ja neuloin 2½:n puikoilla.

Enempää ei ehdi, tässäkin tulin jo ylittäneeksi oman tavoitteeni. Mikä se sitten lienee ollutkaan. En ajatellut mitään lukumääriä kun aloittelin ensimmäistä paria. Vaan enpä paljon muuta ole sitten tehnyt käsitöissä kuin neulonut sukkia.

Sunnuntai-iltana sain valmiiksi ja päättelinkin jopa. Maanantaiaamuna katselin toisen sukan kärkeä että mikäs silmukka se siitä kärjestä alaspäin vaeltelee. Kun olin niin hyvin pujotellut sen loppulanganpätkän ettei varmaan purkautuisi, niin en sitten saanut kärkeä auki, en millään. Senverran sain langanpäätä purettua että sain sen yhden karanneen silmukan talteen sinne muiden joukkoon. Eipä saisi iltasella ja ainakaan unentokkuroissa mitään noin vaativaa tehdä kuin sukan päättely.

Onkohan tämä punainen sukkapari ainoani tuonne Onnensukat-keräykseen. Minäkin kun kesällä sain sähköpostiini viestiä hankkeesta. Luulin jo ettei minulta edes löydy mitään punaista lankaa vauvansukkiin. Vaikka itsekin tykkään punaisesta, on sitä väriä hyvin vähän varastoissani.

Tuo punainen on sitten vaikea väri kun se ei näytä yhtään oikealta tuossa ruudulla. Olen niin huono käyttämään noita kuvankäsittelyohjelmia, etten saa niilläkään mieleistäni sävyä sukkiin. Joulunpunainen on se oikea sävy.

3 kommenttia:

 1. Junasukat ovat aina niin hyvä malli.

  VastaaPoista
 2. Punainen väri on vahva ja varmasti vauvasukkana helppo löytää muiden asusteiden joukosta. Kivat sukat.

  VastaaPoista
 3. Sinähän olet neulonut monet sukat. Nuo punaiset sukat ovat kauniit, ja tuo malli on aina yhtä nätti.
  Oletko tulossa Tampereelle messuille? Meiltä täältä lähtee auto perjantaina ja lauantaina, minä lupauduin mukaan perjantaina. Ajatuksena oli, että ehkä perjantai ei olisi niin hirveä tungoskaan.
  Hyvää viikonloppua sinulle.

  VastaaPoista