sunnuntai 4. elokuuta 2024

Sissukan mustikkaiset villasukat

Kirjoneule on vaan niin kivaa että mieluummin neulon sitä kuin pelkkää yksiväristä. Tuntuu että nopeammin tulee valmista kahdella langalla kuin yhdellä. Ohje sukkiin on Sissukan mustikkaiset villasukat ja on hänen sivuillaan ilmainen. Oikeastaan ohjeesta ei ole kuin tuo varren mustikkakuvio. Mulla oli jämälankoja eikä oikein tahtonut löytyä sopivia eikä tarpeeksi niin tein sitten teräosan erilaisen kuin ohjeessa. Ohjeen lanka oli 7 Veljestä mutta minulla ei ole sitä paksuutta niin korvasin sitten Nallella. Näin saa aina jonkun lankanyttyrän loppuun. Kärkeen piti vielä etsiä muuta väriä. Ihmeellisesti näyttää tuo vaalea turkoosi erinäköiseltä petroolinvärisen Nallen ja kärjen tummanvihreän kanssa. Ihan kuin olisi eri lankaa. 

Kantapään jälkeiset kiilakavennukset siirsin taas pohjaan kun en jaksanut laskea silmukoita että kuvio olisi jatkunut oikein kiilasilmukoiden loputtua. Kyllä tuo patti sopii hyvin jalan alle. Ei se siellä yhtään paina. Sukkien paino on 86g. Varsien resorit, kantapäät ja kärjet neulottu 2½:n ja kirjo-osuus 3:n puikoilla.

1 kommentti:

  1. Hienot mustikkasukat ovat nyt ajankohtaiset, kun on mustikka-aika. Talvella niitä voi käyttää ja samalla muistella mustikoiden makua kielen päällä :)

    VastaaPoista