sunnuntai 28. heinäkuuta 2024

Vauvan asusteet

Nyt kun on niin kiire kuin kirpuntapossa eli on marjojen poimimista ja sienien keruuta ja vielä niiden putsaus ja pakkaseen laitto niin ei ehdi muuta kuin tällaisia pieniä sukkia ja kintaita neulomaan jossain välissä. Siis huilatessa noista edellisistä.

Nämä vihreät sukat neuloin jo toukokuun puolella kun pieni tyttönen tuli maailmaan. Ovat olleet siitä asti koko ajan käytössä. Lanka on pehmeää ja nukkaantuu helposti mutta eipä sitten pistele ihoa niin voi pitää vauvalla paljaassa jalassa. Myssyn samasta langasta olin neulonut jo vähän aiemmin kun sattui Dropsin sivuilla nätti malli silmään. Lanka sisältää 52% merinovillaa ja 48% puuvillaa. Sukkiin meni lankaa 32g ja neulottu 2½:n puikoilla.

Tämän harmaan yhdistelmän sain valmiiksi pari päivää sitten. Junasukat ja peukuttomat kintaat 100% alpakkalangasta. Näiden kanssa kannattaa pestessä olla varovainen ettei huovuttele niitä. Sukkiin meni lankaa 31g ja kintaisiin 17g. Neulottu 2 ja 2½:n puikoilla. 

1 kommentti:

  1. Kauniit ja kivan väriset asusteet. Ei aina sitä vaaleanpunaista ja -sinistä väriä. Lisä plussaa saat siitä että olet valinnut pehmeät pistelemättömät langat.

    VastaaPoista