tiistai 27. elokuuta 2024

Pinkkejä sukkia pienelle tytölle

Tuli pyyntö neuloa pienelle tytölle nätit sukat talveksi kun edelliset olivat jo liian pieniä. Lankojen väritys tietysti miellytti minua kun olen itsekin niin pinkkiä rakastava vaikka vanha olenkin. Sain itse päättää millä mallilla neulon niin nuo Sissukat-pupusukat tuntuivat ajateltuna sopivan hyvin vähän toisella vuodella olevalle tyllerölle. Kun ei kotoa löytynyt muuta pupulle sopivaa lankaa kuin tuo Rosemohair niin se sitten Nallelle kaveriksi. Täytyy vaan muistaa että sukat on pestävä käsin kun mohairlanka ei kestä konepesua. 

Toinen sukkapari on vähän yksinkertaisempi mutta mielenkiintoinen neulottava. Hunajakenno taitaa olla mallin nimi. En jatkanut samalla kuviolla jalkapohjaan kun ei tiedä jos painaa siellä kun on kuitenkin vähän koholla oleva kuvio. Kun hunajakenno on osittain nostetuilla silmukoilla niin jalkapohjan osa tulee pidemmäksi kuin jalan pääliosa. En ole itselleni neulonut samalla kuviolla etten tiedä miten se käyttäytyy jalassa.

Molemmassa parissa ranskalaiset kantapäät. Se vaan tuntuu niin paljon paremmalta jalassa kuin se normi eli hollantilainen. Kun ihmisen kantapää on kuitenkin sellainen pyöreä eikä kantikas. Pupusukkiin meni lankaa 54g. Neulottu yksinkertaiset osat 2½:n ja kirjoneule 3:n puikoilla. Kennosukat 46g ja neulottu 2½:n puikoilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti