tiistai 5. toukokuuta 2020

Prinsessan tiara-sormikkaat

Nyt on niin paljon ollut monessa ryhmässä kivoja KAL-neulomisia ettei ole perässä pysynyt. Täytyy vaan sieltä monista ihanista ottaa joku ja tälläkertaa päädyin Prym Consumer Finland-Silmukkamerkkiryhmän Outi Markkasen suunnittelemiin Prinsessan tiara-sormikkaisiin. Toinen vaihtoehto oli samalla mallilla kynsikkäät mutta päädyin sormikkaisiin kun käteni helposti paleltuvat kesälläkin pyörällä ajaessa jos on vähänkin viileämpi ilma.
Lähtöön kerkisin pari päivää aloituksesta kun ystäväni Katariina kysyi että liityinkö tähän KALiin. En ollut ajatellut mutta siinä se päätös syntyi heti. Ohjeen lanka oli paksumpaa kuin omat lankani mutta ajattelin neuloa kuitenkin ohuemmasta langasta. Jos eivät olisi sopineet omiin käsiini niin joku onnellinen pikkutyttö olis sitten saanut. Ei mitään vaikeutta saada mahtumaan jo ennen sormien aloitusta joten tein sitten itselleni sopivat.
Vaikka yleensä olen tarkka ettei neuleeseen saa jäädä virheitä niin näihin jäi ainakin kaksi silminnähtävää virhettä mutta tein ne molempiin sormikkaisiin niin ei haittaa. Vaikka olen tottunut purkaja niin tuossa kämmenen päällä olevassa ristikossa ei purkaminen miellyttänyt. En jaksanut katsoa niitä merkkejä tarpeeksi tarkkaan niin tein miten parhaimmin meni.

Lanka on jonakin syksynä jostain Taito-keskuksesta tilattua Roosanauha-sukkalankaa. Sormikkaat painavat 43g ja neuloin 2½:n puikoilla.

5 kommenttia:

  1. Kauniit sormikkaat. Just ajattelin, että pitäis varmaan kesäsormikkaat neuloa. Mulla on kyllä kesäkynsikkäät mutta ehkä pitäis olla ihan sormet peittävät tällaisen tautiaikana;)

    VastaaPoista
  2. Kauniit sormikkat! En ole vuosikymmeniin neulonut sormikkaita.

    VastaaPoista
  3. Sormikkaat ovat kauniit kuten kaikki muutkin neuleesi, ihaillen käyn töitäsi katsomassa.

    VastaaPoista
  4. Hurmaavat sormikkaat! Minä olen eläissäni vain yhdet sormikkaat neulonut ja nekin miehelle. =)

    VastaaPoista