torstai 12. syyskuuta 2019

Lapsille sukkia

Pieniä sukkia suurien lomaan että jotain valmistuukin. Aloitin näitä tyttövärisiä sukkia aiemmin mutta sitten tuli tarve poikien junasukille joten ne ajoivat ohi tyttöjen sukista. Molemmat parit valmistuivat ajallaan.
Nämä tyttöjen sukat on harjoitustyö varpaista varteen. En oikeastaan tykkää neuloa sukkia noin päin mutta välillä on lanka niin vähissä että saa paremmin käytettyä loppuun kun aloittaa varpaista ja tekee sitten vartta sen mitä lankaa on jäljellä.
Lanka ei ollut oikein miellyttävää neuloa kun siinä on akryyliä suurin osa. Koostumus siis 65% Premium Micro Acryl, 30% Bambu ja 5% Polyester Elastan. Kai tämä lanka paremmin johonkin muuhun tarkoitukseen sopisi kuin sukkiin kestävyydeltään kun ei ole polyamidia yhtään. Lanka itsessään on tosi kaunista kuin pieniä kukkia siellä täällä. Vielä tekaisin pitsineulekuvion tuohon etupuolelle jonka pitäisi olla varren päässä kukka.
Sukat painavat 42g ja neuloin 2½:n puikoilla. Terän pituus 16cm. Parsimislankaa jäi tähteeksi 4m.
Niin kiireesti lähtivät tämä Fabelista neulottu puolijunasukka kaverinsa kanssa eteenpäin että jäi kuva ottamatta valmiista parista. Langan väri on sellainen kaunis petroolinsininen ettei sitä väriä saa kuvattua ulkona eikä sisällä oikein. Kun sukat menivät vähän isommalle kuin vauvalle niin jätin terästä pois ne nurjat kerrokset ettei paina kengissä. Terän pituus tässä sukassa 15cm. Sukkaparin paino 36g ja neulottu 2½:n puikoilla.

2 kommenttia:

  1. ;))ihanat ,suloiset sukat.
    Hauskat nuo junasukat:)),siis myös kauniit.
    Ihanaa syksyä!

    VastaaPoista
  2. Kauniin väriset noi v.punaiset. Junasukat kivat, mäkin oon tehnyt.

    VastaaPoista