perjantai 15. kesäkuuta 2018

Muutama junasukkapari

Näitä pikkuisia junasukkia on kiva välillä neuloa johonkin väliin kun oikein tökkii joku kirjoneule tai muu tarkkaan mallista seurattava. Kun vielä kotoa löytyy noita hyvin marinoituneita merinovillaisia vauvalankoja niin mitä niistä muuta kuin pieniä sukkia.
Nuo violetti/vaaleanpunakukertavat olen jo aiemmin esitellyt kun ovat valmiiksi tulleet mutta viimeviikolla löysin yhdestä pussista kaksi paria jotka olivat jääneet viimeistelemättä eli langanpätkät päättelemättä. Ei oikein minun tapaistani kun yleensä päättelen sukat ym. neuleet heti kun puikoilta putoavat vaikka sitten keskeneräisiä voi muuten olla useampikin pari odottamassa valmistumistaan.

Vitivalkoiset Novitan Bambinot ovat 100% villaa ja vaaleanpunaiset lanetit 100% merinovillaa. Molemmat parit neulottu 2½:n puikoilla ja valkoiset painaa 23g ja vaaleanpunaiset 25g.
Joskus vaan on niin kiire saada uutta puikoille että ajattelen päätellä sitten kun olen muutaman kerroksen neulonut. No välillä ei riitä se muutama kerros vaan jopa koko sukka täytyy tehdä valmiiksi niin siinä välissä on sitten unohtuneet ne päättelemättömät. Kun yritän kuitenkin kaikista blogata mitä valmiiksi saan niin tulevat sitten julkaisuun vähän jälkijunassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti