lauantai 23. kesäkuuta 2018

Bestis-sukat

Juhannus on hyvää vauhtia menossa vaikka ilmat kronklaavat. En valita vaan neulon tuvassa onnellisena villasukkaa villasukat jalassa. Ihan normaalisti meni aattoiltakin saunotellen ja noudattaen normaalia nukkumaanmenoaikaa. Ei sitä näin vanhempana jaksa enää kylillä reuhuta.
Tässä yksi pari testineulottuja sukkia nimeltään Bestis. Testasin vain kolmea mallia kun suurin osa kirjassa olevista sukista neulotaan paksummilla langoilla kuin minulla on kotona. Kirjahan on Merja Ojanperän Sydämellinen sukkakirja jonka minäkin sain postilaatikkooni männäviikolla.
Lankana minulla on teeteen TUNDRA, 70% alpakka/30% nylon jota meni melkein kaksi kerää eli 92g. Neulottu 3:n puikoilla. On nämä vähän vaaleat jokapäiväiseen käyttöön mutta hyvät yösukkina.
Kun olen laiska leipuri niin en leiponut enkä paistanut mitään kahvin kanssa otettavaa. Pojat sitten keksivät että täytyy joku täytekakku äkkiä leipasta. Kermaa oli yksi purkki jääkaapissa ettei sen varaan paljon voinut laskea. Kolmen munan kakkupohja ja paistoin tuossa matalassa vuoassa. Vaikka oli hyvin voideltu ja vieläpä korppujauhotettu niin eipä vaan irronnut vaikka miten kopisteli. Niinpä sitten pinnalle vähän raakamansikkahilloa, se vatkattu parin desin kerma ja kokonaiset mansikat. Hyvin sai irti muovisella paistinlastalla lautaselle ja säästyi yksi iso kakkulautasen pesu.

Ihanaa juhannuksenviettoa jokaiselle lukijalle joka eksyy blogiini.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti