keskiviikko 29. heinäkuuta 2015

Ruttusukat

Ilmeisesti tämä viileä kesä aiheuttaa sen että sukkia tulee liukuhihnalta. Näissä sukissa taasen lankana Zeldan käsinvärjäämä "Prinsessa". Lanka on yksikierteinen ja sisältää 20% superfine alpaca, 60% sw merino ja 20% nylon, 100g/400m. Loin silmukat 3:n puikolle mutta neuloin 2½:n puikoilla. Vaikka tein muistiinpanoja ensimmäistä sukkaa neuloessa, niin silti toinen tuli vähän tiukempi. Parin painoksi tuli 75g.
Niinkuin joku on aikaisemmin todennut saman että kun on väliä kahden sukan neulonnassa, niin käsiala muuttuu siinä välissä. Eikä näissäkään ollut kuin vähän toista kuukautta väliä.
Tuossa varressa vuorottelevat viiden kerroksen nurjat ja oikeat. Terän tein sitten sileän ettei paina kengissä nuo rutut. Olihan näistä eka sukka tuolla keväisellä Karjalan reissullakin mukana. Helppo malli ettei tarvinnut ohjetta selailla. Kärkikavennus spiraalina, siitä tykkään.
Kylmä kasvattaa suuria kukkia niinkuin tässä onnenapilassakin. Kesti vähän tavallisen kauan ennenkuin kukkia alkoi ilmaantumaan mutta nyt huomaa että lehdet ja kukat ovat normaalia suurempia.

4 kommenttia:

  1. Hempeät ruttusukat tuli :) Meillä myös ovat kukat epätavallisen suuria.

    VastaaPoista
  2. Makoisan väriset sukat. Uusia malleja on kiva kokeilla.

    VastaaPoista
  3. En ole vähään aikaan kierrellyt blogeissa ja sillä aikaa siunkin blogiin on ilmestynyt useita toinen toistaan kauniimpia sukkia. Mie inspiroiduin heti. Tänään aloitan uudet sukat =)

    VastaaPoista