tiistai 21. heinäkuuta 2015

Kesäiset nilkkasukkaringin sukat

Nyt ei ole itseneulotut vaan saadut sukat. Vaikka värin ja mallin puolesta voisivat ollakin itsetehdyt. Harvoin osallistun mihinkään yhteistempauksiin mutta tähän Kesäiset nilkkasukat-rinkiin päätin osallistua kun neulonta-aikaa annettiin peräti koko heinäkuu. Itseneulomani sukat esittelinkin jo viimepostauksessa.
Kesäkuun lopulla yhdessä fb:n neulontaryhmässä julkaistiin ryhmä jossa osallistujat lupautuivat neulomaan lyhytvartiset sukat ryhmän ylläpitäjän valitsemalle sukkaystävälle. Vastakkain ei neulottu vaan omat sukat meni jollekin ja itse taas sai sukat joltain toiselta neulojalta.
Tänään se ihana kirje oli postilaatikossa ja näin kauniit sukat sieltä paljastuivat. Lähdin kaupungille aamulla postin tulon jälkeen ja melkein hymyilytti siinä pyöräillessä. Vähästä sitä ihminen saa iloisen mielen. Toivottavasti minun sukkieni saaja on samaa mieltä. Lämmöllä niitä ainakin neuloin.
Nouseeko kenelläkään muulla pannaritaikina näin koholle? Tein viikonloppuna pannaria kun iso poika kaipaili. Kyllähän se siitä laskeutui alas kun otin pellin pois uunista eikä maussa mitään vikaa ollut.

4 kommenttia:

 1. Ihanan karkkiset sukat:) ja tuosta pannarista tuli ihan äidin tekemä pannari mieleen. Sekin aina nousi noin.

  VastaaPoista
 2. Onpa kivat ja väri on aivan karkkinamunen.

  VastaaPoista
 3. Tosi nätit ja aivan makusi mukaiset :) Kyllä meilläkin pannari nousee koholle.

  VastaaPoista
 4. Kauniit sukat! Hyvät kumpareet pannarissa, varmasti maistuvaa :)

  VastaaPoista