keskiviikko 5. elokuuta 2015

Siniset Mariket

Nämä sukkaset on taas sitä Marike-mallia. Joku siinä vaan koukuttaa. Kaunis mallikuvio ja helppokin vielä. Eikä varmaan jää tähän pariin tällä mallilla.
Nyt joku joka tietää lempivärini, niin ajattelee että mikähän hurahdus on käynyt kun sinistä neuloo. Mulla kun ei oikeastaan ole sinisiä lankojakaan varastossa. Nämä on eräälle ystävälleni joka tykkää sinisestä.
 Löysin yhden 50g:n kerän tuota Regian lankaa ja hetken jo suunnittelin tekeväni sukat varpaista varteen että saan langan riittämään. En sitten kuitenkaan neulonut niin kun se edelleenkin tuntuu vähän vaikealta.
Neulottu niillä 2½:n kantikkailla puikoilla jotka tyttöset löysivat roskiksesta. Jäi tähteeksi 2g parsintalankaa. Jos totta nyt puhun, niin ensin neuloin ekaa sukkaa jo kantapään kääntöön kun tuli mieleeni että ei riitä lanka kun olin tehnyt varren noin 7cm. Purin pois ja tein vain lyhyemmän varren.
Sain sitten aika ilkeän homman. En neulomisen kannalta vaan siksi kun on musta lanka. Pitsihuivia pitäisi tuleman ja kiireellä valmiiksi kun ystäväni ystävän lahjahuivista on kyse. Nyt täytyisi urakalla neuloa niin kauan kun näitä aurinkoisia päiviä riittää. Mustikassakin pitäisi käydä aina välillä kun tuntuu ettei niiden laatu kauaa pysy kummoisenakaan sateiden piiskattua niitä. Ainakin välipäivinä voi hyvin neuloa eikä tarvitse pelätä että lanka mustuu käsistä.

7 kommenttia:

 1. Kauniit hempeät värit sukissa! En itsekään välitä neuloa sinistä, mutta on tuossakin värissä miellyttäviä sävyjä.

  VastaaPoista
 2. Suloiset on sukat:) Kiva tuo malli niissä, jotenkin herkkä.

  VastaaPoista
 3. Minähän tykkään sinisestä, joten sukat ovat tosi kauniit! Mustan huivin neulominen on aina pieni ponnistus.

  VastaaPoista
 4. Moikka! Sinua odottaa haaste blogissani, käyhän kurkkaamassa! :)

  http://langatsolmussajapuikothukassa.blogspot.fi/2015/08/o4o-liebster-award.html

  VastaaPoista
 5. Sinulle on toinenkin haaste:
  http://langasta.blogspot.fi/2015/08/sain-haasteen.html

  VastaaPoista
 6. Miten tuon kommenttikentän saa blogiin? Minun blogin osoite on www.pipsasblog.com ja kun et voi sinne kommentoida pirjo.koskinen@hotmail.com. Muutkin voi viestitellä. Kiitos.

  VastaaPoista