perjantai 1. helmikuuta 2013

Kuudes sytomyssy

Punaisella jatketaan ja mallikin jo kerran ennen testattu. Se vaalea violetti myssy tuolla pari kirjoitusta sitten oli tällä mallilla neulottu. Tykkään vaan niin paljon tästä kyseisestä mallikuviosta että piti tehdä tämäkin myssy samalla. Onhan siitä tutusta kuviosta se hyöty että on helpompi neuloa kuin ihan outoa ja uutta mallia.
Lanka on sama kuin edellisessä myssyssä eli Egypto Cotton ja sain menemään niin loppuun ettei jäänyt kuin 30cm:n pätkä. Uskalsin neuloa niin tärpille kun edellisestä myssystä jäi lankaa tähteeksi. Olisin jatkanut sitten sillä jos yksi kerä eli 50g ei olisi riittänyt.

Tykkään neuloa näin ohuesta langasta mutta meinasi tulla vajaita silmukoita kun lanka koostuu seitsemästä säikeestä. Ei muuten mutta noissa pikkupalmikoissa eli kahden silmukan kierroissa en käyttänyt apupuikkoa vaan neuloin ensin takimmaisen ja sitten etummaisen silmukan ja pudotin puikolta yhtäaikaa.
Silmukoita loin sen 160 alkuun ja neuloin 3:n KnitPron 60cm:n pyöröillä. Päälaen kaventelin miten kuten parhaaksi näin. En ole ihan tyytyväinen päälaen päätökseen, ei se rumakaan ole, vähän vaan kurtussa.

Eilenillalla aloitin sitten seitsemännen myssyn. Enpä ole omia töitä neulonutkaan. Nyt on niin kiva tehdä näitä myssyjä ja tuntee olevansa jotenkin hyödyksi.

Oikeasti langan väri on semmoinen joulunpunainen.

12 kommenttia:

 1. Tää on nätti malli. Sä oot ihana ku jaksat/viitsit näitä sytoja tehdä. Mua ei nyt ollenkaan innosta vaikk sillo yhtenä vuonna osallistuin ihan täysillä.

  VastaaPoista
 2. Nämä myssyt on tosi kauniita ja varmasti oikein kiva tehdä (lue koukuttavia!)

  VastaaPoista
 3. Tämä malli sitten osaa olla kaunis! Jos olisin itse valitsemassa ja olisi tämä myssy sen värisenä kuin näytölläni näkyy (ei joulunpunainen vaan aika lähellä pinkkiä), voisin valita sen.

  VastaaPoista
 4. Ihana myssy!! Sie olet ollut ahkerana, miulla on vaan aikomuksia.

  VastaaPoista
 5. Ihana malli ja kavennukset on ihan katseenkestävät kans.

  VastaaPoista
 6. Tosi kaunis myssy, mallikuvio on vaalenpunaisista sukista olisiko nimi ollut baletti. Tuo ohje on minulle jemmattu odottamaan tyttöjen kasvua. Hienoja sytoja olet tehnyt minä vasta aloittelen puikolle myssyä. Ystävänpäivään se ei tällä kertaa ehtinyt.

  VastaaPoista