lauantai 26. tammikuuta 2013

Virtauksia-sytomyssy

Pitihän minunkin neuloa tämä Virtauksia-myssy kun sitä fb:ssä vaaleansinisenä ihastelin. Ohjehan löytyy täältä. Mallikuvio näytti juuri sopivan vaikealta. Eihän se vaikea ollut muuta kuin oikeiden silmukoiden osalta jotka tosiaan neulottiin kaikki kiertäen eli takareunastaan. Se kyllä hidasti vauhtia aika paljon kun en muutenkaan ole mikään nopea neuloja. Kaunista pintaahan sillälailla tulee.
Tämän langan hain alkuviikosta Susulta tai oikeastaan otin kaksi kerää punaista kun muut värit olivat sinistä ja valkoista. En ole sinisen ystävä ja valkoinen on niin arka väri. Kun raastan porkkanaraastetta useamman kerran viikossa, niin silloin ei voisi saman päivän aikana neuloa valkoista lankaa. Tulisi hyvin äkkiä siitä valkoisesta oranssia.


Vaikka neuloin kolmosen puikoilla, niin tulipa aika pieneen päähän myssy. Nyt oli tuolla varapäälläkin töitä kun se on enempi lapsen pään kokoinen. Lankaa meni vaan 33g.

Ihastelin siinä neuloessa tuota päälaen kuviota, miten sutjakkaasti silmukat vähenivät loppua kohden. Hienosti suunniteltu kun ei jäänyt lopuksi montaakaan silmukkaa vedettäväksi yhteen.

Teki niin hirveästi täytekakkua mieli että oli ihan pakko väsätä tämä vaikka ei ollutkaan kenenkään merkkipäivä. Tuli ehkä hitusen liian makea mun makuuni mutta miehet tykkäsivät että hyvää on. Ukkoni ei yleensä syö täytekakkua ollenkaan mutta nyt ei saanut oltua ottamatta. Saahan sitä kai viikonlopun kunniaksikin herkutella kunhan ei tavaksi tule.

15 kommenttia:

 1. Nätti myssy! Ja voi, nyt rupesi tekemään mieli jotain makeaa... :-)

  VastaaPoista
 2. Tosi kaunis myssy! Ihailinkin sitä jo eilen FB:n puolella.
  Vois se oranssikin olla ihan kiva myssyväri;-) Kakku näyttää herkulliselta!

  VastaaPoista
 3. Onkin kaunis myssy. Ja kakkuakin vielä. Silmänruokaa ja suunruokaa.

  VastaaPoista
 4. Olen Vaarin kanssa samaa mieltä.. silmän ja suun ruokaa...
  Ihana kuvio ihanassa myssyssä =))

  VastaaPoista
 5. Hiano pipo, väriki o oikee sopiva. Aikauheet, munki alko tekkeen miäli täytekaakkuu...

  VastaaPoista
 6. Hieno pipo, kertakaikkiaan! Se ilmeisesti kannattaa neuloa hiukan isommilla puikoilla mitä lanka vaatii - samaa sanoi Sari joka sen vaaleansinisen teki. Mutta HIENO!

  VastaaPoista
 7. Kaunis myssy! Ja kakku oli varmasti tosi herkullinen.

  VastaaPoista
 8. Kuinkakohan monta sytomyssyä olet jo tehnyt? paljon niitä varmaan on ja toinen toistaan sievempiä.
  Makeaa tekee joskus mieli. Nyt herkuttelen kakullasi. Minulle ei ole mikään milloinkaan liian makeaa.

  VastaaPoista
 9. Kaunis myssy! ja kakut ne on aina niin ihania, että minä voisin syödä niitä vaikka joka päivä :)

  VastaaPoista