lauantai 8. heinäkuuta 2023

Pienet kesäsukat

Harjoittelin taas näissä sukissa varpaista aloitusta. Kun en jaksa noista valmiiksikirjoitetuista ohjeista lukea että mitä pitää tehdä niin sitten vain päätä seinään ja omalla aloituksella. No täytyy myöntää että vähän olen jostain noita aloituksia kurkkinut ja jonkunlaisen siistin kärjen sain aikaiseksi ihan vain kieputtamalla lankaa kahden sukkapuikon ympäri. Kärjen jälkeen lisäsin silmukoita joka kerroksella ja kuvion aloitin vasta kun silmukkamäärä oli oikea. Kantapäässä ei ole paljon eroa jos verrataan varresta aloitettaviin.

Kuviomalli on Dropsin yhdestä puserosta ja ajattelin että tulee sitten samasta suunnasta palmikko kuin puserossakin on. Yhden silmukan lisäsin tuohon keskikuvioon että oli sama silmukkamäärä molemmalla yläpuolen puikolla. Yksinkertainen palmikko mutta mielestäni niin näyttävä tämä keskipalmikko. Nuo pienet ovat kanssa kauniita ja paljon monessa sukkamallissa käytetty. 

Lanka on muutama vuosi sitten Lidlistä ostettu. Koostumus 48% puuvilla/39% villa/13% polyamidi. Sukkapari painaa vain 37g ja neuloin 2:n puikoilla. Terän pituus 20cm. Vähän on sukissa karkea tuntu mutta ehkä ensimmäinen pesu pehmittää. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti