lauantai 11. heinäkuuta 2020

Jälleen yksi suosikkikauluri lempivärissä

Kyllä se talvikin vielä syksyn jälkeen saapuu. On ainakin kaulanlämmitin valmiina jos oikein viima käy aiemminkin. Tämä malli on vaan niin kaunis että kelpaa neuloa vaikka kuinka monta kertaa. Ohjehan löytyy täältä: http://magic-art.info/blog/manishka_vjazanie_spicami/2014-10-14-471
Tiesin jo aloittaessani että yksi 50g:n kerä ei riitä ja suunnittelin siinä neuloessa että millä langalla jatkan. Samaa lankaa eri väreillä olisi kyllä ollut mutta ei sopinut tuon pinkin kanssa mikään niistä. Laitoin sitten samaa sävyä Baby Ull-lankaa reunaan vaikka olikin ohuempaa mutta kyllä se tuossa virkkauksessa kelpasi. Molemmat käytetyt langat ovat 100% villa, reunalanka jopa merinoa.

Tämä kauluri menee ystäväni lapsenlapsille, jollekin tytöntyllerölle. Neulottu 3:n puikoilla ja painoa kaulurille tuli 60g.

3 kommenttia:

  1. Tämä on niin kaunis kaulurinmalli. Kovasti tekis mieli kokeilla tehdä, mutta vielä en ole arvannut aloittaa. Venäjänkieli ei kuulu taitoihini ja google-kääntäjä kääntää aika hassusti. Kunhan joskus yritän, niin kysyn sitten sinulta neuvoja jos tulee oikein vaikea paikka, jookos. ;)

    VastaaPoista
  2. Tämä on kyllä niiiin ihana kauluri. Ei voi kuin ihailla :)

    VastaaPoista
  3. Oletko tietoinen että ohje linkki menee k18 sivulle

    VastaaPoista