sunnuntai 26. tammikuuta 2020

Pupusukkia

Pieniä sukkia täytyy välillä neuloa että saa valmiiksikin nopeammin. Tämä ihana pupukuvio löytyi Sissukat-sivustolta fb:stä. Oli siinä oikein kirjoitettu ohje sukille mutta silmukkamäärät olivat ihan pienille vauvoille. Lisäsin pupujen määrää niin että pienemmissä sukissa on 5 pupua ja suuremmissa 6. Muutenkin otin ohjeesta vain sen piirretyn osan ja siinäkin huomasin vasta ekan sukan jälkeen että piirrokseen merkitty pupun leuka jäi minulta huomaamatta. Eipä tuo haitanne mitään käytössä. Vaaleanpunaiset ja mustat tiplat on päälle kirjottu.
Ei ollut kotona muuta sopivaa lankaa pupun turkkiin kuin tuo Rose mohair, joka on sitten käsin pestävää. Luulisin että kestää kyllä villapesuohjelman mutta täytyy muistuttaa sukkien saajien äitiä ettei ihan normipyykin sekaan laita pesuun. Lankaa kului pienempään pariin 40g ja isompaan 52g. Neulottu 2½:n puikoilla. Kantapäät ranskalaiset ja kärjessä spiraalikavennus.

8 kommenttia:

  1. Niin suloisia pupusia. Sissukka on kyllä ihana kun jakaa ilmasiin hyviä kuvio-ohjeita. Minäkin niitä seuraan ja tallentelen ahkerasti =)

    VastaaPoista
  2. Kauniit. Keväinen tuulahdus ja pääsiäistäkin jo ootellessa.

    VastaaPoista
  3. Ihania pupusukkia! Tuli ihan pääsiäisfiilis.

    VastaaPoista
  4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  5. (otanpa uudestaan kun eka viesti lähti ennen aikojaan) Siis miten ihania pupuja, en kestä. Tuli ihan sellainen teinireaktio mulle, että teki mieli kiljua iik en kestä miten söpöjä :D

    VastaaPoista