maanantai 8. tammikuuta 2018

Oma joululahjani

Ostin ennen joulua itselleni tällaisen pikkulaukun kun sattui silmiini fb:n yhdessä käsitöiden myyntiryhmässä. Olen jo pidemmän aikaa ajatellut että pitäisi joku pieni nahkalaukku ostaa kun välillä jossain reissussa sellaista ihan välttämättä olisi tarvinnut. No ostamatta on jäänyt mutta nyt tuli kuin tilauksesta näkökenttääni useampikin tämäntyylinen kankainen pikkulaukku. Eikä ollut hinnalla pilattu, vain 13€ postikuluineen. Ilmoitinkin myyjälle että ihan liian halvalla myy.

Tässä on tarpeeksi pitkä hihna että saa pään yli pujotettua toiselle olkapäälle ettei putoa. Vuoritettu laukku ja vetoketju. Kangas taisi olla peräti olla Marimekkoa. Mahtuu kännykkä ja nenäliina ja vaikka ei paksua lompakkoa niin pankkikortti ja vähän käteistä.
Olin tosin jo aikaisemminkin saman tekijän laukkuja ihastellut siellä myyntiryhmässä mutta värit eivät silloin käyneet yksiin mun värimaailmani kanssa. Kun en ihan mustavalkoisesta niin välitä, niin tässä on vähän punaistakin mausteena.
Vaikka osaisin itsekin samanlaisen ommella niin kiva on välillä hankkia jonkun toisen tekemänäkin. Kun itseä laiskuus vaivaa eikä millään kaikkea ehdi tuon neulomisen lisäksi. Ryhmä josta ostin on Kätevän Emännän käsityöpuoti ja siellä Sinikka Mäenpää. Eikä tämä ollut maksettu mainos vaan ihan oman tyytyväisyyden takia sanoin hänelle että voin blogissani mainita asiasta.

1 kommentti:

  1. Kaunis laukku. Tosiaan halpa oli hinta.
    Joskus on tosiaan kiva ostaa, vaikka osaisikin itse tehdä..hemmoitella itseään =))

    VastaaPoista