sunnuntai 2. huhtikuuta 2017

Vaaleanpunaisia kukkia niityllä

Sain vihdoin viimein valmiiksi jo ainakin 3 viikkoa peukkuja odottaneet kintaat. Vaikka olen tällä mallilla jo useamman parin neulonut niin aina nuo peukalot pistää hanttiin. Tämähän on Perianth-niminen malli Ravelrystä mutta olen tehnyt siihen itse uudet piirrokset ranneosalle ja peukaloitakin muokannut. Olen myös neulonut peilikuvana kun näyttää kauniimmalta niin.
Ostomallissahan ranneke on pelkkää 2o, 2n-resoria pohjavärillä. Kun on näinkin kauniista mallista kyse niin ajattelin että pitää olla alusta lähtien kukkakuvioita tai mitä nuo ovat. Neulottu 3:n puikoilla ja lankaa meni yhteensä 70g.
Vaikka en ole oikein Novitan lankojen ystävä ja aika vähän niitä varastostani nykyään löytyy, niin vielä tuollaisia vuosikertalankoja on muutama kerä. Myin tuossa joku vuosi sitten pois suuriakin määriä kun innostuin noista ohuemmista yhtä kestävistä sukkalangoista. Aika rauhassa saan kuljettua ihan normaalikauppojen lankahyllyjen ohi.

3 kommenttia:

  1. Nuo ovat todella kauniit! Novitan puuvillalankoja saatan vielä ostella niiden helpon saatavuuden takia, mutta minua kutittavia 7-veljestä ja Nallea olen neulonut erilaisiin hyväntekeväisyysjuttuihin.

    VastaaPoista
  2. Voi apua, miten upeat lapaset! Noissa on kaikki kohdallaan, värit ja kuvio.

    VastaaPoista