keskiviikko 26. huhtikuuta 2017

Langankerintää erilaisin menoin

Välillä on hyvä rentouttaa päätä ja keriä lankaa. Aina en jaksa viritellä noita kerinpuita mihinkään niin sitten mietin että mikä olisi helppo nakki virittää vyyhti josta lanka helposti tulee kerälle.
Tässä tapauksessa vyyhti oli niin pieni ettei se sopinut penkinpäähänkään ja vyyhdinpuista olisi ollut liian suuri vaiva avata ja kiinnittää ne johonkin. Pöydällä oli Tupperin korppupurkki jonka totesin juuri sopivaksi vyyhdin sisään. Tai olihan niitä vyyhtejä kaksi pientä että tuli näin iso kerä. Ihanaa Angorilla silk-lankaa jossa 30% silkkiä ja 70% lampaanvillaa.
Sitten oli toinen vyyhti taas niin suuri että se ei pysynyt noissa oven kahvoissa ja nupeissa. Piti kuitenkin viritellä vyyhdinpuut. Lankaa tuossa vyyhdissä 200g 100% lampaanvillaa ja muinoin kirpparilta ostettu. Joku käsinvärjännyt ja ihastelin miten tasainen väri.
Ajattelin näistä jotain kirjoneuletta esim. vauvanpeittoa neuloa. Onhan noi vähän raflaavat värit mutta en ole ennenkään pelännyt yhdistää outoja värejä toisiensa kanssa. Florica on semmosta vaaleaa ruosteenruskeaa ja vihreä hempeää (millä sanalla tuota vihreää nimittäisi). Puhelimen kamera nyt ei vanginnut värejä oikein. Eikä sitä lopputulosta näe ennenkuin valmiina.

1 kommentti: