sunnuntai 1. tammikuuta 2017

Arvonnan voittajat

Niin on saatu tämäkin uusi vuosi alkuun. Ei näin vanhemmalla iällä jaksa edes valvoa tuonne puolille öin. Menin nukkumaan siinä vähän 23:n jälkeen ja ehdin nukahtaa ennenkuin alkoi kovemmin paukkua. Heräsin pari minuuttia vaille puoleyön ja  vähän aikaa kuuntelin mutta niin vain uni jatkui. Jossain 04:n paikkeilla kuulin vielä jossain pauketta. Jollakin oli raketteja riittänyt vielä siihen hetkeenkin.

Tuon alempana olleen arvonnan voittajathan mun piti julkaista eikä mitään turhia löpinöitä. Pyysin mikrotukeani kertomaan kaksi lukua 1-36:n välillä kun osallistujia oli tuo 36. Hän sanoi 11 ja 27. Noiden lukujen mukaan nyt aamulla laskeskelin että ketkä kaksi voittavat.

Voittajat ovat Marja-Liisa ja Riitu, Koti männikössä.
Aloitin jo viimevuoden puolella aika isotöistä huivia. Valmista ohjetta ei ole, ajattelin itse keksiä. Tosin osviittaa olen ottanut useammastakin paikasta. Tässä kuvion mallikerta ja kuvio mallipiirroksineen Pinterestistä.
Tämä yksi kapea osuuskin pitää neuloa parimetriseksi ja sen toiseen reunaan huivin alaosa ja toiseen yläosa. Tuo kuvio tulee siis poikittain huiviin. Poimin silmukat siitä reunasta kunhan saan sen 2m tätä palmikkokuviota neulottua. Harmaassa langassa vain tuo kuvio ei oikein tahdo näkyä. Toisena lankana on tummanruskea ja Dropsin Alpacaa molemmat värit.

4 kommenttia:

 1. Onnea voittajille! Ja huivi näyttää upealta.

  VastaaPoista
 2. Onpa kiva kuvio, varmasti tulee upea huivi! :)

  http://fiiaelina.blogspot.com.au/

  VastaaPoista
 3. Ei ihan pienitöinen huivi olekkaan tulossa. Kerrankin arpa suosi ; )

  VastaaPoista