tiistai 5. toukokuuta 2015

Tutulla kuviolla sukat

Sukkia on vaan niin luonteva neuloa kun ei ollenkaan lämpene. Vaikka ei se minulla vaikuta. Pidän kesälläkin ohkaisia villasukkia kun jaloissa on huono verenkierto.
Niin se vaan on että mihin malliin mieltyy niin sillä useammin tulee neulottua vaikka uusia kauniita malleja on minullakin tallennettuna kuinka paljon. Onkohan se niin että tuttua ja turvallista on kiva käyttää. Tässä mallissa on vielä se etu että kuvion muistaa ulkoa ja pystyy laskemaan kerroksia noiden langankiertojen kohdilta. Ei tarvitse olla mallikuviota vieressä jota kytätä. Malli on siis Spring forward socks.

Lanka on marinoitunut semmoisen puoltoista vuotta ja on samaa Roosanauhasukkalankaa kuin nuo neulomani sytomyssyt. Tilasin muutaman vyyhdin syksyllä 2013 enkä niistä vielä ole muuta saanut aikaiseksi kuin nämä sukat. Väri on oikeasti lohenpunainen vaikka näyttää kuvissa samalta kuin myssyjen väri, jotka ovat vaaleanpunaisia. Lankaa meni taas mun tuurillani 54g kun en raaski pitkiä varsia tehdä. Neulottu 2½:n puikoilla.

Nyt ei malttaisi sisällä olla kun luonto on juuri puhkeamaisillaan kukkaan. Vaikka mun selkäni ei ollenkaan tykkää noista puutarhahommista, niin joku luonto se kuitenkin vetää puoleensa ja kyykistelemään.
Löytyi tuolta tuvan nurkalta tällainen yksinäinen narsissi joka on mielestäni tosi nätti kun siinä on tuo keskusta eri väriä. Kevätesikkoa ja imikkää löytyy kanssa joka nurkalta. Raparperit on kanssa tosi mukavan näköisiä ryppykasoja. En vaan yhtenäkään keväänä ole niistä mitään tehnyt kun vissiin lapsena sain vatsani täyteen raparperikiisseliä.

Käenkaalia on kohta piha puolillaan kun se oikein leviää. Ei ole mielestäni vielä edellisillä vuosilla kukkinut vaikka lehtiä onkin näkynyt.

8 kommenttia:

 1. Todella kauniit sukat, ja niin ihanan väristä lankaakin! :)

  VastaaPoista
 2. Kauniit sukat, hieno väri ja kiva malli.
  Kyllähän se kevät vetää tuonne kasvimaalle. Kummasti into vähenee, kun itikat ja muut verenimijät tulevat.

  VastaaPoista
 3. Tosi kauniit sukat. Meillä lumet sulavat pikkuhiljaa, joten pakko kai minunkin on laittaa sukat puikoille.
  Mukavaa päivää sinulle.

  VastaaPoista
 4. Ovatpa kauniit sekä väri että kuvio.

  VastaaPoista
 5. Kauniit sukat piristävät aina. Lämpimiä asusteita tarvitaan vielä.

  VastaaPoista