keskiviikko 4. maaliskuuta 2015

Huivi ystävälleni

Tässä yksi syksyllä aloittamani huivi valmiina. Tuli muutama muu tekele tehtyä välissä, niin tämä odotteli kiltisti vuoroaan pussissa. Minä kun niin paljon tykkään pitsistä ja eritoten pitsisistä pöytäliinoista, niin tulee ajatus että miten sen saisi huivin malliin. Tällä mallilla siis tein tämänkin huivin ja niin tykkään mallista että mietin josko puikoille laittaisin taasen.
Olen yhden huivin itselleni neulonut samalla ohjeella. Erotuksena vain että tässä huivissa on neljä liljaa kolmen sijaan. Eihän se yhden liljan lisäys paljon huivia suurentanut mutta tarkoitus olikin tehdä vain pieni hartioiden lämmitin. Lankaa ei mennyt paljon enempää, vain 80g ja koko suurinpiirtein sama kuin omassani. Vasta nyt huomasin luettuani viimekesäisen päivitykseni että olin omaani jatkanut reunassa muutamalla kerroksella tuota harvempaa osiota. Se nyt ei paljon kokoa suurenna.
Lankahan on samaa mistä itsellenikin tein eli Dropsin Baby Alpaca Silk, 70% Alpaca ja 30% Silkkiä. Neulottu 3,5:n puikoilla. Värin valitsi ystäväni ja se on tuommoinen siniharmaa, värinro 7402, jos joku haluaa värin tarkistaa. Sävyhän näkyy jokaisen näytöllä erilailla.

Kiitos kaikille ihanille kommentoijille edellisiin kirjoituksiin. Yritän parantaa tapani ja käydä useammin vastakylässä. Saamattomuus ja laiskuus jatkuu. Laitan ilmojen syyksi kun ei näy aurinkoa, niin mielikin on yhtä harmaa kuin harmain päivä.

10 kommenttia: