tiistai 30. syyskuuta 2014

Neulontarajoite

Onpa ollut tuskallinen viikonloppu. Nimittäin sen suhteen etten saanut neuloa mitään pariin-kolmeen päivään. Eipä sitä uskoisi että niin paha neuloosi on päässyt syntymään. Olin viime perjantaina varjoainekuvauksessa, jossa oikeasta ranteesta valtimosta mentiin sisään jonkun värkin kanssa. Kun toimenpide oltiin suoritettu, niin tiukka side ranteeseen ja ohjeita mitä saa ja mitä ei saa tehdä. Kysyin vielä varmuudeksi että saako neuloa miten äkkiä. Eiliseksi eli maanantaiksi sain luvan. No en sitten montaa silmukkaa eilen kuitenkaan neulonut.

Kun ei valmiita tuotoksia näy, niin laitan tähän kuvan parista sukkaparista, jotka vuorotellen hitaasti etenee. Nuo kirjoneulesukat on vähän niinkuin omaa suunnittelua vaikka mallikuvioita olen ottanut kirjasta Fair Islen neulemallit. Vauvan junasukat tulee aika pienet ohuesta langasta ja kakkosen puikoilla mutta sopivat jollekin keskoselle eivätkä ole liian suuret.

Hermosärkyä lykkää tuohon oikeaan käteen, ettei neulominen oikein taida maistua tänäänkään.

7 kommenttia:

 1. Kaunista kirjoneuletta sukissa. Sulla taitaa olla vielä vanhaa kunnon Nallea, vyötteestä päätellen:)

  VastaaPoista
 2. Upeaa neuletta tulossa. Varo rasittamasta rannettasi nyt. Varmaankin kipeä.

  VastaaPoista
 3. Toivottavasti ranne rauhoittuu ajan kanssa. Kaunista kirjoneuletta tulossa.

  VastaaPoista
 4. Hermostuttava tilanne, mutta näyttää tulevan hyvä, vaikka hitaastikin.

  VastaaPoista
 5. Tosi kipeä oli viikon itselläni ja jollakin tutulla naisella kesti kolme viikkoa. Miehet pääsevät helpommalla, kun nuo valtimot ovat vähän isompia halkaisijaltaan kuin naisilla. Ohi tuo menee, j helpottaa aikanaan.

  VastaaPoista
 6. Paranemisia siulle toivotaan että pian pääset jatkamaan noita upeita sukkia. Itseltäni on molmmista ranteista leikattu ns.hermopinne joka oli inhottava neulomisen estävä vaiva ,leikkauksen jälkeen oli mahtavaa taas neuloa.

  VastaaPoista
 7. Voi ei, miten kurjaa! Toivottavasti toivut pian neulemiskuntoon.
  Kauniita sukkia tulossa =)

  VastaaPoista