sunnuntai 6. heinäkuuta 2014

Vihreäpohjainen sulkahuivi

Valmista tuli vihdoin ja viimein. Nimittäin tämän sulkahuivin aloitin jo toukokuun puolella. Tuossa Juhannuksen jälkeen kun jatkoin neulomista, niin annoin mennä vauhdilla kun oli niin kiva neuloa. Sitten tyssäsi vauhti ja aloin tarkastella paremmin tullutta jälkeä. Kahdesta sulasta puuttui se lehtiruoto joka on siinä keskellä. Neuloin vielä muutaman kerroksen ja ajattelin ettei sitä kukaan huomaa, en viitsi purkaa. Pienen taistelun kävin itseni kanssa. Ei muuta kuin puikko pois ja purkamaan.

Kas kun sellainen ajatus tulikin mieleeni että jatkaisin vaan vaikka selvä virhe oli jäljessä. Ei sitä kauempaa katsoen olisi huomannut, mutta se tieto että virheellinen on, niin laittoi purkamaan.


Painoa tälle huiville tuli 222g. Neulottu 3:n pyöröllä. Lanka tuota kirpparilta joskus ostettua Kiri-konelankaa. Juuri sopivan ohutta tähän huiviin ja kaveriksi Dropsin Delight-langalle. Sulkia tuli tähän huiviin 23 ja jouduin vähän säätämään kun Delightissä oli solmu pahassa paikassa kerässä. Olisi jatkunut niin erilailla.

Ei sitä vielä tiedä jos täytyy jatkaa tällä mallilla. En vielä kyllästynyt.

18 kommenttia:

 1. Kaunis huivi! Minunkin pitää usein purkaa, kun huomaan virheen, vaikka sitä ei kukaan muu huomaisikaan. Muuten se häiritsisi minua liikaa.

  VastaaPoista
 2. Ihana, ihana huivi! Piti ihan katsoa kaikki postauksesi tästä mallista, kun tekisi itsellä mieli myös tehdä tämä huivi, mutta epäilyttää tuo kieli. Taidanpa uskaltautua Unelmalinnun matkaan huiveistasi rohkaistuneena. Upeita kaikki tekemäsi Dream Birdit!

  VastaaPoista
 3. IHANA, ihana ja vielä kerran ihana huivi =))

  VastaaPoista
 4. Se on kumma juttu, kun itse tietää, että on virhe vaikkei kukaan muu huomais, pakko se on purkaa. Kaunis huivi on.

  VastaaPoista
 5. Se nyt vaan on UPEA, miten sen paremmin sanoisi.

  VastaaPoista
 6. Todella KAUNIS!!!! Mistä ohje on?

  VastaaPoista
 7. Upeat värit! Ei varmaan harmita että näit purkamisen vaivan :)

  VastaaPoista
 8. Kaunis huivi! Mullekin on sattunut solmuja Delightissa, koskaan se lanka ei ole jatkunut samasta kohti sen solmun jälkeen.

  VastaaPoista
 9. Todella kaunis huivi! Ja purkaminen kannattaa aina =)

  VastaaPoista