lauantai 22. maaliskuuta 2014

Näpsäkät käsienlämmittimet

Sain eilenillalla valmiiksi nämä kapeampaakin kapeammat kintaat. Jäi taas tuo mallitilkku neulomatta kun oli niin kiire vaan saada kaunista lankaa (Dropsin Delight 12) puikolle ja sopiva palmikkokin löytyi tuolta luottokirjasta. Peukalon tein taas sillä intialaisella tyylillä.
Minulla tahtoo tuo aloitussilmukkamäärä olla sama sekä kintaissa että sukissa. Se on se 12s puikolle riippumatta langan ohuudesta/paksuudesta ja puikot 2½. Ei siinä pahemmin kerkiä miettimään että palmikkokuviokin vie leveyttä enemmän kuin ihan sileä suora. Ohuethan nämä ovat, mutta kylmemmillä ilmoilla toisten, suurempien kintaiden alla ja nyt keväällä yksistään. Lankaa ei mennyt kuin 35g pariin.
Nämä kuvakulmat nyt on vähän vinksallaan kun näyttää että toinen kinnas on pienempi mutta samaa kokoa ovat. Kameran vika kun otti noin.

Eräässä blogissa oli esittelyssä semmoinen villatakki joka iski taas mun tajuntaan. Ei ole pitsiä eikä palmikkoa vaan kahdella erivärisellä langalla raitaneuletta. Ranskalainen malli, Ravelryssä, tosin englannin kielelläkin. Vaikka minulle ihan sama kummalla kielellä kun kumpikaan ei taitu. Olen nyt muutaman päivän puinut mallia aivoriihessäni, että millaisilla langoilla tekisin.  Oliskohan aihetta ensin tehdä mallitilkku vai tempasta vaan suoraan villatakki valmiiksi ja todeta että vähän olisi saanut suurempi olla.

Sitten tähän loppuun kiittelen teitä monia kommentoijia ja pyytelen anteeksi kun olen niin laiska ja saamaton itse. Yritän parantaa tapani.

13 kommenttia:

 1. Voi kuinka kauniin pirteän väriset <3

  VastaaPoista
 2. Ihanan värinen lanka. Ei mikään ihme, että oli kiire kutomaan :)

  VastaaPoista
 3. Voi miten ihanat värit! Tykkään myös noista kisukintaista. :-)

  VastaaPoista
 4. Tosi ihanat vanttuut ja juuri sopivat kun lämpenee, mutta jotain vielä käsiin tarvitaan =))

  VastaaPoista
 5. Jopa onkin launiit lapaset, oikeat pakkaspäivän ilot:))

  VastaaPoista
 6. Upeat lapaset! Noi värit on niiin kauniit.

  VastaaPoista
 7. Ihania neuleita. Nuo kissakintaat on ihan huiput. Minä en uskalla edes kokeilla kirjoneuleita :( Väripari pinkki-ruskea näytti ainakin kuvassa mukavalta, mutta minulla ei ole mitään ruskeaakaan vastaan.

  VastaaPoista
 8. Tosi kauniit värit lapasissa ja nuo kisut ovat aivan huiput:)

  VastaaPoista